Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 14. november 2014

Opdatering

Virkelig dårlig dag at vågne op til. Jeg ved ikke hvorfor. Den er bare så ... ØV! Det er virkelig bare en forbandet lortedag. Og jeg kan ikke komme i bad, fordi jeg har dags-lange kramper. Jeg trænger til en drink. Jaja, jeg drikker ikke, men jeg trænger til en drink. "Kan jeg byde på en drinks?" "Oh my... yes you can, Mr. Extra S on Drink"

3 kommentarer:

  1. Jeg tror det vil være en god ide hvis du bad din læge om en henvisning til epilepsihospitalet i Dianalund eller til Rigshospitalets epilepsiambulatorium (tror jeg det hedder). Jeg tænker på at du har skrevet at du er træt af dine nuværende neurologer og afdelingen.. På epilepsihospitalet i Dianalund er de jo eksperter i epilepsi.

    SvarSlet
  2. Den neurolog, jeg var hos i mandags, virkede virkelig kompetent, selvom jeg lige nu tvivler på, at det var den rette beslutning at nedtrappe Lamotrigin, på trods af, at denne skulle gøre myoklonierne værre. Hun ville indkalde mig til en 5 dages indlæggelse, hvor der er 24 timers overvågning (video), og der vil være elektroder påsat min hovedbund, som måler min hjerneaktivitet. Det var sådan, hun forklarede det.

    Jeg har dog tænkt mig at kontakte dem på mandag, hvis det her fortsætter, jeg kan ikke leve på denne måde.

    SvarSlet
  3. Dejligt at neurologen var kompetent.

    SvarSlet