Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 5. november 2014

Sut på min fede røv, dumme gås

"Jeg har simpelthen ingen tider at gøre godt med"


SUT PÅ MIN FEDE RØV! 

Jeg er ligeglad. Jeg får kramper, når jeg mister overblikket - og så sidder du og siger til mig, at du bare ikke har nogen tider at gøre godt med? Synes du ikke, at det her er temmelig tarveligt? Jeg hader dig. Bare for det. Du er en irriterende, dum gås.

Nej. Jeg ved godt, at det ikke er din skyld. Det er ikke dig, der er skyld i mange patienter og få neurologer. Men jeg ville sådan ønske, at du bare lige kunne knipse med fingrene, og der kom flere neurologer. Hvorfor er der ikke flere? Der må da være flere?

Men okay; Roskilde hospital er ikke et sted, jeg selv ville vælge at arbejde, hvis jeg kunne vælge et andet sted.

4 kommentarer:

  1. Jeg læser medicin og min store drøm er at blive speciallæge i neurologi :)

    SvarSlet
  2. Men fysisk stress og psykisk stress udløser ofte anfald hos mennesker med JME (har jeg læst). Jeg tror det er en af grundende til at du får kramper når du mister overblikket.

    SvarSlet
  3. Det har jeg faktisk også selv tænkt på. Når jeg skal noget, hvor jeg skal hentes, har jeg kramper og må aflyse - men lige så snart bilen er kørt, stopper kramperne. Jeg havde ikke lige tænkt over psykisk stress, men da det lyder da meget plausibelt. Det er nok det, min kvaksalver-neurolog kaldte "pseudoanfald" - hvilket jeg i øvrigt blev rasende over.

    Men jeg tænker at du jar ret. Og jeg synes at det er rart at høre, at NOGEN tager det seriøst, selvom du ikke kan stille noget op.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er glad for, at du blev glad for min kommentar :) Jeg synes bestemt at ens symptomer og sygdomme skal tages seriøst.

      Her er en artikel om JME, som jeg selv synes man lærer meget af. Her står om bla, om de ting, der kan fremprovokere anfald ved denne epilepsiform. Dette står nederst på den side, jeg har lagt ind her:

      http://emedicine.medscape.com/article/1185061-clinical

      Slet