Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 7. november 2014

Kaffe - yay on that one

"Okay, jeg ringer tilbage om lidt, jeg skal lige hente Batman og Burger King fra børnehaven." Hvis jeg havde boet i Mexico, havde de navne faktisk været lovlige i et godt stykke tid. Det ved du, hvis du så videoen i min sidste blog, med Good Mythical Morning. Men er det ikke komisk?

Sikke. En. Møg. Dårlig. Nat. Jeg gik i seng ret sent. Jeg spurgte René kvart i elleve, om han var med på at gå i seng klokken tolv. Og det var han da. Men han skulle så liiige spille WOW og spise først. Til sidst valgte jeg, da klokken var 1, at nu gik jeg i seng. Han lagde sig til at sove klokken 2, og den var nok omkring halv tre, da jeg faldt i søvn, efter at have vendt og drejet mig en million gange. Og... så vågner jeg halv seks. Hooray. Nu er den tyve over seks. Naturligvis har jeg kramper, og jeg ved ikke, hvor voldsomme, de er. Min telefon, som ringer 7, 7:10 og 7:15, ligger i soveværelset.

Jegøh... Jeg har faktisk noget, som jeg gerne vil dele med jer. Det er tunge sager. Det er sådan, så man bare fuldstændig bliver... Ja. Okay, nu kommer det, jeg gerne vil dele med jer. Nej, vi siger at jeg skriver det klokken halv syv. Det er om et minut. Så kan jeg lige samle tankerne lidt. 06:30 - here we go: i går aftes (uh, den er hård, den her) drak jeg min sidste dåse med Egekilde danskvand med citrus.
Jeg havde håbet at det ville lette lidt, hvis jeg fik sat ord på. Det er ikke sket. Jeg har brug for mere søvn. Måske er det derfor.

Nu har fået makeup på. How about that. MOR kommer om et par timer. Kaffe. Yay on that one. Emma skal også køres til dyrlægen. De nemlig klokken 9. Jeg vil sætte stor pris på, om hun var her klokken 9,men nu må vi se :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar