Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 14. maj 2011

Beauty queen

Jeg har taget billeder igen i dag. Det ene er før jeg lagde makeup, og det andet er fra efter. Jeg synes at den makeup, jeg har lagt, er rigtig pæn, den skal bare udlignes lidt mere, eftersom den er meget kraftig. Jeg har brugt lyserød, bordeaux og lilla.
Sådan ser jeg ud til hverdag. Eller... Jeg ser sådan ud, når jeg ikke har taget makeup på, og lige har været i bad. Der er intet gjort ved billedet, ud over jeg har rettet røde øjne. 
Jeg elsker makeup. Det er så hyggeligt at eksperimentere! Der er udlignet meget allerede, men den røde farve i øjenkrogen er lige kraftig nok. Jeg har valgt at lade være med at putte noget på læberne, og jeg har valgt ikke at bruge rouge. Jeg har derudover taget foundation og pudder på. Men det er jo temmelig tydelig. Hehe. 


Den står på fødselsdag i dag. Jeg glæder mig meget. Det er omkring klokken 14. Det bliver meget hyggeligt. Derudover fik jeg i går gjort rent, jeg er ikke helt færdig, men sådan er det bare... Jeg mangler skimmel i det ene hjørne.  Men jeg fik fjernet stort set alt fra det andet. Jeg har også fået taget dørkarmen, og jeg har vasket op og vasket gulv. Det er jeg egentlig ret stolt over.


René har lovet at hjælpe mig med at sætte vores papirer i orden, lige se, hvad vi har brug for og hvad der skal smides ud, og så har jeg endelig fået fortalt ham, at jeg har haft et misbrug af Ipren og Dolol igennem en måned, at jeg har taget dobbelt dosis omkring 5-6 gange i løbet af den måned, jeg var rigtig syg. Jeg har ikke taget piller i lang tid. Jo, jeg tog i går, fordi jeg havde voldondt i ryggen efter gåturen. Jeg håber ikke, at det gør så ondt, når vi skal gå i aften.


Jeg har sovet i rent sengetøj i nat, og der er bare ikke noget skønnere! Jeg var lige oppe klokken 6, ganske kort, og så gik jeg i seng igen, vi skulle jo først op klokken 9. Men så ringede MOR klokken 08:26 - og vi gik i seng halv tre eller sådan noget. Hehe. Sådan er det jo. Jeg hyggede mig med blog.dk - det er så hyggeligt at være derinde. Men: jeg blev lidt irriteret over at MOR ringer klokken halv ni om morgenen... Det er fandeme tidligt, altså...!


Lørdagen skal nydes, og det vil jeg gøre allerede nu - fordi jeg er så damn hot. Ej. Hehe. Jeg er godt nok ekstremt træt og gider egentlig ikke at holde fødselsdag - men jeg vil gerne have kinesisk mad, og det får vi ikke, hvis vi ikke holder fødselsdag. Så jeg skal jo, men heldigvis er det rare mennesker, der er med!