Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 27. maj 2011

Nyt fra østfronten

Damn... Jeg er virkelig kvæstet. Jeg ved ikke hvad der sker. Jeg har taget mig sammen i to dage til at gå i bad - og jeg har ikke været det endnu. Opvasken fylder, og jeg bestilte pizza i går. Jeg er træt, men har ikke lyst til at sove. Jeg har lyst til at græde, men har samtidig lyst til at juble fordi Lady GaGa simpelthen er så forbandet cool. Jeg kan slet ikke få armene ned over det nye album. 

Jeg har selvfølgelig sørget for, at jeg bliver hjemme i morgen. Ikke fra konfirmationen - det valg er taget for mig. Men jeg tager ikke hjem til MOR i morgen, som René tilsyneladende havde tænkt sig. Jeg vil være alene, hygge mig med musikken og god rengøring. Hvis jeg orker det. Ellers sidder jeg bare foran computeren - det er også fedt.

Jeg tror, at jeg køber ind til flæskesteg. Mmm... Det kunne jeg godt spise i morgen, når jeg er alene. Jeg har allerede stegen. Jeg har også rødkålen. Og mælken. Jeg mangler sovsepulver, og kartofler. Det er jo lige til at klare.

Søndag skal vi hænge ud Anders og Dorte igen. Hmm... ved ikke om jeg gider. Men en aftale er en aftale, lidt, ikke? Jeg skal nok få gejsten, lige nu trænger jeg bare til at være alene. Jeg må godt nok tilstå, at jeg er glad for, at jeg har fået lavet om på  min hjemmeside - så meget mere cool, selvom det er uprofessionelt. Siden er enkel - det kan lide. Så er det nemt for alle at finde rundt - yeah!

Husk, at I er velkommen til at besøge