Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 30. maj 2011

Indkøbssedlen der ikke skrev sig selv

Det endte med, at jeg blev hentet af Anders og kørt derhjem. Jeg var sådan lidt.. Jeg havde det ikke godt herhjemme. Det var som om Anders' og min snak om musik ændrede noget i mig, og jeg slappede af igen. Det var rigtig hyggeligt. Vi var først hjemme omkring klokken 23. Det er alligevel sent, når René blev hentet klokken 13.

Jeg skal i øvrigt have ringet til min mor. Måske har hun noget at sige. Hvis hun er hjemme. Jeg ved sgu aldrig hvornår hun er hjemme. Jeg synes bare, at jeg lige nu har det for dårligt til at tale med nogen. Jeg synes godt om ideen om at gemme mig under dynen foran min computer. That's the way I like it. Plus at godt kunne drikke et glas varm kakao. I Brugsen har de noget kakao delt i portionsposer, så koger man noget vand og hælder i en kop,og så hælder man pulveret i og rører rundt. Det gode ved netop den kakao er, at der kommer noget overdrevet lækkert skum på toppen! Mmm... Det kunne jeg rigtig godt drikke lige nu. Og en varm dessert. F.eks. en pandekage rullet som en forårsrulle, bagt med syltetøj  i midten og lidt flormelis drysset ud over. Det smager så STJERNEgodt. Men jeg er ikke til den slags længere, plus at jeg ikke gider at lave pandekager. 

Men jeg skal have lavet en indkøbsseddel til René, han vil ikke have mig ned og handle. Hehe. Jeg havde ellers regnet med, at jeg skulle ned i Brugsen, men det skal jeg så åbenbart ikke. Jeg er meget, meget træt. Jeg forstår ikke helt hvorfor, men jeg tror at pillerne sløver mig rigtig meget. Jeg vågnede fra en lur for 40 minutter siden,  og jeg har lyst til at løbe tilbage. Hvordan kan man være så træt? 

Nå, men det var jo den dér indkøbsseddel. Den skriver ikke sig selv.