Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 25. maj 2011

Solen skinner og jeg laver planer

What a day! Solen skinner, jeg har været i bad og er megalækker. Jeg skal bare have puttet lidt makeup på. Hvis jeg gider! Jeg krydser fingre for, at pakken fra Hamids forældre kommer i dag. Jeg tror det ikke, men man kan vel altid håbe? Hehe

Jeg er bare brændt så vildt og inderligt varm på Lady GaGa. Hvordan kan hun være så absolut cool så absolut let? Hun er en gudinde. Jeg er vild med hende. Jeg hører "You & I" lige nu, og jeg er fuldkommen solgt. Det er så fantastisk. Jeg elsker faktisk bare den nye plade med GaGa. 

I dag skal jeg have lagt tøjet på plads. som jeg ikke fik gjort i går. Jeg havde fandeme ondt i ryggen i går. Er du vild, mand, jeg havde smerter... I dag går det bedre, så jeg vil gå ned og handle! Yeah. That's me. The Shopping Kinda Girl. Hehe

Jeg elsker simpelthen den her dag. I kan aldrig fatte hvor meget. Jeg er i gang med at skrive igen, det går til hårdt her i starten, fordi jeg skal "indvies" igen, så jeg kan komme til at skrive igen. Jeg har kun skrevet 1 side siden i går. Hehe. Who freaking cares?! NOT ME! 

Jeg skal have fundet på forslag til titler, for oftest bliver mine historier bedre fordi jeg skriver ud fra en titel. Hvad fanden kalder man sådan en... Svært spørgsmål, jeg må tænke det igennem, jo, med tiden. Der går jo lang tid, før den er færdig.