Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 1. maj 2011

The Place - Shanghai!

Anders, Dorte, René og jeg fejrede udgangen af april med manér. Vi spiste for 853 kroner på Restaurant Shanghai i Solrød - det er stadig The Place - på vores regning, naturligvis, da det var mig, der ligesom opfordrede til kinesisk frem for Burger King, som ellers er billigere (påstod René - men han var også for Burger King). Men vi tog derind, Anders var chauffør, han slog lige vores græs først, det var også knæhøjt, så det passede fint nok.

Derefter tog vi hjem og spiste kager (chocolate cookies og træstammer) og drak sodavand og hyggede. De var her i næsten 7 timer - det er alligevel en del. Og det var rigtig hyggeligt. Jeg nød det, det samme gjorde René. 

På onsdag kommer MOR til morgenkaffe og de svigergamle til eftermiddagskaffe. Så får jeg da NOGEN gæster på min fødselsdag. Haha. Det skal nok blive hyggeligt! Overvejer at bage mine overdrevne lækre grovboller. Så kan de lære det. 

Pyha, medicinen gør mig altså dårlig. Jeg har det ikke godt. Men mentalt har jeg det overraskende godt. Jeg har båret en facade hele dagen, men her i nat har jeg smidt den. Og jeg har fået en blodprop i benet. Det er min vurdering af sagen. Det gør i hvert fald uforklarligt ondt. Men jeg slår selvfølgelig koldt vand i blodet. Faktisk blev der holdt en fest på Solrød Strandkro i dag, som ligger i Restaurant Shanghais baglokaler, det var sikkert en konfirmation. Den stoppede brat, da en ambulance kom kørende med udrykning, og tog en eller anden med. Folk begyndte at skride hjem. Synd for den, der nu end holdt fest.

Jeg har ondt i maven og koldsved. Åndssvage piller. Men hva' fa'en... Hvis de kan hjælpe lidt på det, right? Ej, fuck, jeg har det virkelig skidt. Jeg må hellere hoppe i seng. Det her er fandeme ikke rart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar