Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. maj 2011

Jeg er træt

Ja. Sør'me om jeg ikke sidder her igen i dag. Jeg har en nogenlunde dag, indtil videre, selvom jeg er megatræt og faktisk burde sove. Det er også  dejligt vejr at sove i. 
Dette er et gammelt billede fra 2008 eller 2009. René tog det, mens jeg fik mig en god lur. Hehe. Det er sådan en lur, jeg har brug for lige nu. En god, lang og søvndyssende en. Mmm.... Dejligt!

Jeg har tænkt mig at lave chilisauce til René i  dag, jeg håber at det bliver godt. Jeg har super, super meget vand i fødderne lige nu... 
Og så har jeg tænkt mig at skrive min livshistorie herinde, f.eks. onsdag og søndag og så bare skrive derudaf. Jeg skal nok gøre opmærksom på, når historien skrives - jeg skriver den i en anden farve. Muligvis tilføjer jeg en side til bloggen, som man kan gå ind og læse. Jeg ved det ikke. Jeg tænker over det. Men først? En lur!  Ellers får jeg aldrig lavet noget, jeg sidder og halvsover foran computeren og laver stavefejl konstant fordi jeg næsten sover. Så bortset fra, at det ikke er det samme sengetøj, så vil jeg se ud som på billedet, bare med en anden frisure.

Godnat!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar