Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 24. maj 2011

The Lonely Island was Born This Way

Jeg har vist fået det godt igen, og jeg nyder at være mig selv. Jeg har også lavet lidt om herinde, f.eks. er der røget en sofa ud, og det er SÅÅÅ meget federe nu! Jeg har det godt her til aften, det hele går bare op i en højere enhed. Jeg har spist pasta til aftensmad, det var skønt, tøjet er vasket og lagt sammen - det skal bare lægges på plads. Så mangler jeg lidt støvsugning og opvask, så er her pissefedt at være!

Jeg har tænkt mig at bryde min kur og spise is i dag. Ikke meget, bare en lille portion, men damn... Jeg elsker is. Kan bedst side limonadeis, men jeg kan sagtens klare mig med fløde, mælke eller yoghurtis. Hehe. Is er awesome. 

Jeg snakkede med Cecil i går. Det var en rar samtale, men den mindede mig om, at jeg skal have fat i Joseph, og jeg indser nu, igen, at jeg har glemt det.  Men jeg har ikke tid til det nu. Pis. Jeg må virkelig gøre bedre tid til mine veninder.

Jeg glæder mig til at høre "Born This Way" - det bliver awesome! Og jeg skal fandeme også have nydt den nye plade med The Lonely Island flere gange!!