Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 15. maj 2011

Update 15/05-11

Mine fingre er iskolde og jeg fryser om tæerne. Stod det til mig, blev varmen tændt! Jeg elsker varme. Overvejer kraftigt at hive flere strømper på.  Lige nu er jeg dog i gang med madlavningen - den er færdig om 2 timers tid. Det bliver spændende, for jeg plejer at bruge hakket spinat (frost), men i dag havde de altså ikke hakket spinat i Fakta, så jeg bruger helbladet spinat... Yrk. Hvordan mon det ender! Men uanset hvad, kan det da ikke gå HELT galt - gormeh sabzi er jo lækkert i sig selv.

Jeg burde faktisk ringe til Hamid, men jeg orker det ikke i dag. I hvert fald ikke lige nu. Jeg er dødtræt selv. Ved faktisk ikke hvorfor. Jeg har ikke taget en lur i dag, det er sikkert derfor. Hehe. Jeg har været nede og handle i dag, det var faktisk rigtig hyggeligt. Bortset fra mens vi var inde i butikken, kæft nogle idioter der handler i Fakta i Herfølge!!! Og så en af de ansatte - jeg går hen til hende og siger "Undskyld jeg forstyrrer, men ved du, om I har nogle kidneybeans?" Hun kigger fuldstændig fortabt på mig i et minut og siger så "Er det dem, man bruger i chili con carne?" Jeg siger ja, og så slår hun ud med armene. Hun stod freaking lige ved siden af lageret! Mon ikke hun kunne have hevet fat i en og spurgt DEN person om han/hun vidste om de havde kidneybeans, og i så fald, hvor. Nu var vi så heldige, at vi havde en dåse herhjemme. Men helt ærligt. Tal om dårlig service. Og dårlig køkultur. Mennesker, der er på indkøb, har ingen respekt for andre. PIS MED DEM! Man kan sgu godt tage bare lidt hensyn til andre.

Jeg har haft superondt i ryggen i dag, plus at jeg har menstruationssmerter - så er man bare ikke heldig... Men jeg har fået lavet en liste over al indbo af værdi. Og så har jeg e-mailet den til mig selv. For så har jeg altid en liste liggende på nettet over alle de ting, vi ejer, som skal erstattes ved røveri. Vi snakkede om det i går, da vi skulle hjem til Kim & Majbrit, fordi ingen af os kan lide at forlade vores hjem i længere tid, af frygt for, at vores computere bliver stjålet - al den meget data. Meget af det er uerstatteligt. Det vil være en katastrofe. Men nu har jeg skrevet det, der kan erstattes, ned på en lang liste. Alle vores dvdfilm især. Har i øvrigt lige købt "Salt" - dudududu I'm loving it!

Fuck, jeg har pludselig en voldsom smerte i højre lår. Det er godt nok voldsomt. Hvor kommer det fra? Og underlivet gør knuder - suk. Hvis du leder efter skavanker, så kom endelig hjem til mig - jeg vil gerne dele! Vi skal ud at gå, når vi har spist aftensmad ved 19:30 tiden, kunne forstille mig at vi sætter den til den faste tid klokken 21. Don't know yet. Men jeg skal i hvert fald have jakke på! Er du så færdig, det er koldt!!! 

Jeg ligner sådan en gothic girl fra en eller anden film om hekse - jeg har makeup fra i går på kinderne. Og jeg har været nede i Fakta med det. Hehe. Jeg er sgu da ligeglad, René var også ligeglad. Og så fik jeg gloet ordentligt på mig selv - jeg er ved at få en pukkel!!! Ja, sgu, jeg er ved at blive rundrygget! PIS. Jeg bliver nødt til at rette mig selv op igen. Det er bare fandens svært, når resten af ryggen er ét stort smertehelvede. Men jeg har fundet ud af, at når jeg går ned og handler, gør det møg overdrevet ondt - men når jeg så går rundt i butikken og skal til at gå hjem igen, så gør det ikke lige så ondt = det skal gås væk! Yay! Så jeg skal sgu bare op på hesten og knokle. Jeg spise kinesisk i går, det er vildt udsundt, men den mad, vi får i dag, er faktisk sund. Masser af spinat, bønner, løg og kalkunkød. Super nice!

Jeg glæder mig virkelig meget til spisningen! Jeg håber at vi kan se det dér Jonatan Spang færdigt, for det er simeplthen så skægt...! HAHA! Elsker Jonatan Spang! Men: tid til at røre i gryden igen.