Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 5. maj 2014

Av for pokker!

Jeg er ret overbevist om, at jeg har forstuvet min ankel. Jeg har haft kramper hele dagen og et anfald, og jeg er skvattet. Jeg har så latterligt ondt i min fod, og jeg tør slet ikke at tænke på i morgen tidlig... Det bliver en hård dag - sær fordi jeg venter en pakke, som kommer i morgen, og René ikke er hjemme hele dagen. Great. Jeg har det temmelig dårligt med det.

Nu er klokken kvart i 22, og jeg overvejer at gå i seng. Jeg er ikke sådan.. træt, men min krop er træt - og især mit hoved. Jeg ved godt, at det lyder mystisk, man skal nok have prøvet det for at kunne forstå det.

Men jeg vil gå i seng nu, tror jeg. Jeg er ret overbevist om, at jeg kan sove til i morgen tidlig. Basse kommer og henter René. Jeg håber at de lige kan smutte forbi Kvivkly og købe en boblekuvert. Ja, eller en anden postbutik. Bare et eller andet sted, hvor de sælger den slags :)

Smertehelvedet starter nu, hvor jeg skal op at stå og ind i soveværelset og i seng. Det bliver et helvede. Men det er vel godt at holde foden i gang... Eller noget...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar