Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 1. maj 2014

Sådan en bestyrertitel er svær at forære væk

Jeg har brugt mine fødselsdagspenge! Ih! Jeg kunne ikke lade være... Jeg har brugt dem inde hos Creativ Company - cchobby - og jeg glæder mig allerede som en gal til at modtage min pakke! Uh! Det bliver spændende! Ved I hvad det værste er? Jeg brugt pengene på ting, som jeg ikke skal bruge i så lang tid - karton - og det er ikke, teknisk set, noget at bruge mine fødselsdagsgave på.  Men jeg elsker den slags, så jeg har valgt at gøre det alligevel. Sådan noget kan jeg altså ikke lade være med...

Jeg glæder mig sådan, til det kommer, men det er netop gået op for mig, at jeg mangler plasticlommer! Mange, mange plasticlommer!!! Og chartekker! Jeg bliver nødt til at gå ned i Arnold Busck. Eller Kvickly. Jeg skal jo altså have dem... Jeg kan ikke sende René derned, men det kan selvfølgelig være, at MOR kan køre ham derned i morgen, når hun alligevel skal køre mig ned på på klinisk biokemisk afdeling. Hvis jeg ikke har kramper. Fingers crossed!

Men! Jeg er jo ikke den eneste i familien, der skal fejres på søndag! Godt nok fylder jeg 34 år - men mine forældre har den dag været gift i 30 år. De giftede sig på min 4-års fødselsdag, og så blev jeg til Rikke Aagren. Jeg hed før Rikke Vestergaard. Hehe. Nu er det Poulsen. Jeg svinger rundt med det hele, hm?  Hehe. Nå. Jeg har lavet mit kolibrikort færdigt. Det er blevet rigtig flot, men man kan ikke rigtig fange det på billeder. Farverne, jeg har valgt at lægge på, er for svage.
Kan man se det? Hovedet er gult, og overgår til grøn, som ender ud i lyserød og orange i halen. Vingerne er med en grøn streg i midten, og er omkranset af blå og lyserød/lilla. Selve liljen er lilla, og bladene, som faktisk er grå, har fået en meget svag bifarve af mørkegrøn. Cirklen omkring er sort.

Jeg er rigtig glad for den, og er jeg af at skulle give den væk. Men... Jeg kan jo ikke blive ved med at gemme det. 

Pyh, jeg bliver så træt når jeg sidder her. Jeg er allerede faldet i søvn hele 2 gange i dag, så mine hovedtelefoner faldt ned på mit keyboard med en helvedes masse larm som følge. Det er utroligt så træt jeg er, når jeg faktisk slet ikke er træt. Jeg tænker på, hvad det er, computeren gør ved mig. For det er sgu kun, når jeg sidder her. Og nu gaber jeg som en sindssyg. Det er da sært. Er I enige? Jeg må foretage mig noget, noget kreativt, men jeg er så utroligt tomhjernet lige nu. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal lave. Jeg kan måske lave noget kreativt til min farmor :) Eller MOR. Selvom hun stadig kører på kalenderen. Jeg tror, at jeg vælger min farmor. Jeg kan tegne hende uden på konvolutten. Det er også sjovt, for hun får kaffen galt i halsen. Så hvis jeg tegner hende, og skriver "Farmor" i stedet for hendes rigtige navn, får hun en masse gode tider. Haha. Det vil jeg gøre. Haha :P

Signing of for now 

Rikke smukke Aagren lækre Poulsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar