Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 5. maj 2014

Denne skønne kasse ska snar blive min!

Ahh... Den dejlige brise af... 34 år. Og 30! Mine forældre har jo været gift i 30 år. Jeg ville gerne ringe og sige det, men det lader til, at "nogen" er kommet mig i forkøbet. Min farmor er altid hurtigt ude. Oh well. Jeg kan ringe senere eller i morgen, når jeg skal ringe og sige tak for gaven :) De 706,13 kroner, som jeg får af dem - og allerede har brugt.


MOR kom som forventet forbi, og hun gav mig faktisk 300 kroner! Det kom fuldstændig bag på mig. Men så fik jeg 200 kroner af René, så jeg kunne købe denne dejlige kasse, som jeg har kigget efter i flere måneder.
Den er perfekt til mine elastikmapper! Den er vitterligt bare... Genial. Jeg elsker den så meget! Også selvom jeg ikke har fået den endnu. Mine elastikmapper er ganske almindelige elastikmapper.
Jeg købte jo, omkring jul, 2 pakker elastikmapper med 24 mapper i hver. Så jeg har 48 elastikmapper. Og jeg er ret overbevist om at de sagtens kan være dernede alle sammen. den er 45cm lang, og 32 bred. Og 28 høj, tror jeg, men ellers 25. En ubrugt elastikmappe er 22,9 i længden og 32,4 i højden. Supereasy. Og den er skidesmuk, altså... 475 kroner - det er altså ikke særlig mange penge! Well, jeg skal selvfølgelig se den først. Men der er 1-3 dages leveringstid,og det koster 59 kroner. Det er faktisk rigtig billigt. Hos cchobby, f.eks. koster det 70+ kroner. Mener jeg giver 90 for at få den bragt til døren.

Jeg har fået lavet noget lort med min ryg. Jeg ved ikke, om jeg kan tage ned til Pia i morgen :( Jeg så frem til det. Men jeg tror ikke, at det bliver i morgen. Sadly enough. Men det jo blive gangen efter, så...Vi må lave en ny tid. 

Status: Fuck hvor jeg fryser, fuck hvor jeg har ondt og fuck hvor er jeg træt. Psh!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar