Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 14. maj 2014

Monstermange tillykker fra R&R

You see.... Jeg er gået amok i "Rize of the Fenix" - den var pissefed før. Men nu, hvor det er min, nu hvor jeg har den i hånden - så er den bare så meget federe. Jeg kan ikke forklare hvorfor.

Jeg har skudt den fedeste film af Emma. Hun er vildt sød. Aaaww.... Hun leger og har det rart... Jeg ville gerne lægge den op, men jeg tror ikke, at jeg kan... :/ Det er noget med computeren. Men det er sjovt alligevel. Hehe. Jeg kan jo se den på telefonen :) - og når jeg får en ny computer (det er lige om hjørnet - denne bliver ved med a crashe) kan jeg også se filmen på den. Og når jeg sender film til Joseph ;)

I går poppede der en lilla boks op på min skærm. Min nevø havde fødselsdag. Jeg havde ikke fået sendt et kort. Knægten fyldte 7 år. Jeg havde sørget for gaver; min bror havde købt dem for mig (og betalt dem, det er sådan lidt irriterende). Jeg er jo selvfølgelig klar over, hvornår han har fødselsdag. Selvom jeg ser ham en gang hver 3. år, glemmer jeg jo ikke hans fødselsdag. Og da jeg fik kigget på datoen, stod der den 13. maj. Pyh. For Mads har fødselsdag  den 14. - i dag. Men så i går fik jeg lavet et kort. Jeg fulgte min gode stil og fandt en god ting at tegne. Han ønskede sig Tekken 6 og noget Lego Star Wars Trilogy - noget i den stil. Jeg prøvede - men jeg kunne ikke tegne nogen af spillenes logoer af. Så jeg valgte noget, der ikke har noget med noget at gøre. Og jeg ved ikke, om det kan gå til en dreng på 7 år.
Hvis du, som har tegnet denne oprindeligt, vil jeg gerne sige tak. Men jeg har sendt kortet til ham, ikke min bror, og jeg tror at det kunne være sjovt for ham at få et brev med i posten, som er adresseret direkte til ham. Selvfølgelig står hams navn ikke på postkassen - men det gør hans efternavn, så postbuddet kan nok godt klare det.

Kan I huske det, der skete med colaen? Hvor jeg lige pludselig, fra det ene glas til det andet, blev træt af cola, og faktisk slet ikke kunne lide det længere? Jeg gik over til Topform Light i stedet? Weeell... Jeg sidder her med en flaske, som jeg bare ikke har lyst til at drikke. Jeg har ikke lyst til at drikke eller spise noget som helst, overhovedet. 

Regn. Igen. Hvor er jeg altså ked af, at jeg ikke kan komme ud i det. Hvis bare jeg kunne passe min sko! Dumme, forslåede fod :/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar