Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 23. maj 2014

Results came in

Dyrlægen kan ikke forklare Emmas spjæt, men har bedt os om at filme dem, så vi kan tage dem med næste gang.  Ud over det er hun i fin tilstand, en anelse fed, hun får lidt for meget vådfoder. Så mere tørkost og mindre vådfoder. Det kan godt lade sig gi'. Men ellers er hun i fin stand :) Der er ikke noget i vejen med pelsen, som vi ellers tænkte, men vi har fået ordrer om, at tun i olie ikke er godt for en kat,så det skal vi ikke prøve. Godt vi aldrig fik åbnet dåsen :)

Ih, hvor er det dejligt at vide, at min lille Emma har det godt! Hun ligger stadig hos dyrlægen, fordi vi valgte at hun skulle have bedøvelse da hun skulle øremærkes. René henter hende senere. Så hun skal lige "vågne ordentligt op" før vi kan få hende hjem.  Aww... Det lille kræ.
Hun har fået en kradseting, som er samlet af bølgepap, der er limet ekstremt hårdt sammen, og som er super at kradse på. Det er blevet hendes seng. Det er dér, hun tager sine lure nu. Haha. Men 59 kroner for en seng er vel okay - hun sover tilsyneladende perfekt på den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar