Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 3. maj 2014

Faldt i søvn og tabte 1.250 kroner på gulvet

Ladies and gentlemen! It has been done. Min computer er - af mig og mig alene - blevet flyttet ind i stuen. Endelig!  Jeg har ikke haft så meget tid til at nyde det,godt nok, men jeg er sikker på, at det nok skal ske. Jeg kan allerede lide at sidde herinde! Bordet, jeg har stjålet, er mit gamle, sammenklappelige spisebord fra da jeg boede alene, og jeg lagde alle de ting,der lå på det, over på mit tidligere computerbord. Men ved I, hvad René sagde? "Jeg tænkte, at du måske kunne bruge det som makeupbord. Oh yes! Jeg har allerede fyldt det op med mit gejl. Haha. Det, der nok ser lidt skørt ud, er at jeg faktisk bruger et lille bitte spejl på ca. 7cm i diameter,og at jeg har det hvilende på en makeupkuffert med håndtag, så det kan indstilles i den vinkel, jeg gerne vil have - dog kun op og ned. Jeg er utrolig glad for det bord allerede!

Jonna har meldt fra i morgen. Hun er syg. Øv. Men sådan er det jo, altså.

Fuck, hvor har jeg ondt i ryggen! Jeg har allerede taget smertestillende for ondt i foden, jeg tager det sgu ikke for ondt i ryggen. Det er ikke bolcher. Men jeg er tæt på, for det gør fandeme ondt. Hvis jeg giver slip og er som jeg normalt sidder, får jeg så freak0 inng ondt i ryggen, at jeg ikke kan holde det ud - i lænden, altså.

Gud! Jeg faldt i søvn...! Jeg sad og havde ondt af mig selv og forsøgte at overbevise mig selv om, at jeg ikke havde det mindste ondt overhovedet - og lige pludselig: BANG! Så lå mine hovedtelefoner på gulvet, og batterierne lå og trillede rundt. Hovedtelefonerne har kostet 1-250 kroner, og de kopper,, der sidder på, er endda nogle ekstra til 500 kroner. Men der skete ikke noget. Pyha! Jeg var oppe ved 6-tiden i morges,og jeg er pissetræt.  Klokken er næsten 21, og jeg overvejer faktisk, sådan helt gammelpot-agtigt, at gå i seng. Min telefon er oppe på 86% strøm nu, så jeg snupper den ikke ud for at tage billeder af mine nye siddeområder. Men det ville være hyggeligt, ikke? Haha. Jeg gør det sgu alligevel!

Okay;  første billede er af mit nye arbejdsområde. Det er meget lyst, fordi jeg både skal bruge lys til keyboardet (jeg kan bedst lide dunkelt lys, men det giver mere inspiration og skrivelyst at skrive med denne belysning) og til alle de mystiske kreative ting, jeg foretager mig

Det næste billede, som før var her, jeg sad med min computer, er nu mit makeupbord - jeg kan godt lide at sidde og eksperimentere med makeuppen, når vi alligevel ikke skal noget. Jeg har også en del - men faktisk ikke meget. René siger, at jeg er smuk uden, men at jeg også er smuk med. Det er da meget sødt. Jeg vil lade stå u-analyseret hen, eftersom jeg sikkert godt kan få noget negativt ud af det. Men dette er bordet, som nu er mit "I feel so pretty" bord.


Jeg pønser stadig på at gå i seng.Jeg har slet ikke planlagt maden i morgen... Vi burde faktisk spise oksesteg, det har jeg nemlig lyst til - men det indebærer, at René skal gå ned og købe kartofler, og det vil jeg ikke byde ham. Jeg synes, at han skal slappe af og have det rart. Jeg har også lovet ham noget fodmassage. Jeg har teknisk set også lovet ham en kage, men så skal han OGSÅ ned og købe ind - vi har ingen æg. 
Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal stille op med med ham. Han har så ondt, så ondt, og han har intet at gøre. Men han har vist fundet en minimal bedre løsning - han skal til samtale hos lægen på onsdag. Så må vi se, om der bliver ændret noget i medicinen.

Jeg har været psykotisk i nogle dage, tilsyneladende, uden at have opdaget det, fordi den kære Hr. Poulsen ikke følte at skulle fortælle mig det - så hvis du er en af dem, der har fået en klam, en mærkelig, eller en ond e-mail - så undskylder jeg på det dybeste. Jeg magter ikke at sidde og lede hele sendt-bakken igennem for at finde dem, som jeg (muligvis) har sendt den slags til. Så det er en kollektiv undskyldning.

Og ved I hvad? 21:22 - Godnat og sov godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar