Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 18. maj 2014

Julekalendere

Jeg har megamulti-ondt i... ryggen? Hvor kommer det fra? Lige pludselig gjorde det bare latterligt ondt. Jeg sidder bare og tænker "Hvorfor"? Jeg har svært ved at sidde og gå, og jeg har svært ved at ligge - oh, how about that. Jeg har ondt hele tiden. Hehe. Men jeg har snydt! Jeg har taget smertestillende. I dag har jeg. Det er 2. gang siden i mandags. Det er sgu ikke helt okay, men altså... jeg har ondt. Jeg magter ikke alle de smerter. Så må jeg yde lidt.

Vi har snakket lidt om at få indlagt Emma til observation for epilepsi eller noget i den art. De dér mystiske rystelser, hun får, kan muligvis komme fra epilepsi. Men det kan være så meget, så nu lader vi lige dyrlægen se på det. Han/hun må tage - eller hjælpe med at tage - en beslutning.

Ellers har vi lagt mærke til, i dag, at hun reagerer på fløjten. Altså, hun kommer jo spænende efter slik på en bestemt måde, men ganske almindelig fløjten kan godt lokke hende frem fra papkassen (hun bor i en papkasse pt. og så kravler hun op hos en og sidder og putter, så længe man fløjter eller nynner. Men det er ikke "bare sådan lige" - for det skal være julesange! Det er afprøvet nu, med flere forskellige slags sange, og hun reagerer kun på julesange? Hun må have mange gode minder om juleaftener :)

René og jeg har aftalt i dag, at Mikie og Emma får en julekalender hver. Vi kan ikke give den ene og ikke den anden. Mikie har fået hvert år siden René og jeg blev gift (næsten), og han skal ikke snydes fordi der er kommet en kat i familien. Mikie er i øvrigt Renés forældres hund. Så vi skal lave hele 2 julekalendere i år, og fordi der er så mange unger, der ikke længere er på gavelisten, har vi aftalt at sætte 500 kroner af til både Emma og Mikie. De ting, man kan købe, at altså ikke billige! Så nu får de for 500 kroner hver (eller under, hvis det passer, men ikke over).

René og jeg har i dag også indset, at vores liv drejer sig om Emma. Vi snakker ikke om andet end Emma. I hvert fald ikke til hinanden. Vi kan godt finde på at snakke om andre ting, men Emma er ret vigtig i vores liv.  Jeg snakker meget om hende herinde, og jeg snakker om hende til min mor og farmor, hvis de spørger. Så alt i alt: Vi er et rigtig "dansk" ægtepar, kedeligt og uden noget at snakke om overhovedet, andet end vores kat - og vi elsker det! Hehe. Typisk os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar