Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 21. maj 2014

Snakkehumør

Jeg er kommet til at såre Cecilie ved uheld, det er ikke det fedeste i verden. Øv, ikke? Jeg hader den slags misforståelser. Som da Maria og jeg engang blev uvenner, fordi jeg fik et anfald af hidsighed (de sker fra tid til anden) på hende, og vi stoppede med at skrive sammen i 2 måneder. Det hele kom sig af, at Maria gik på en kristen privatskole, og hendes bedste ven hed Johannes (eller noget i den stil), så jeg spurgte, meget sarkastisk, om alle på skolen havde sådan nogle gude-navne. Og så svarede hun hun et eller andet sarkastisk tilbage, som jeg ikke opfattede, fordi det hun ikke havde opfanget sarkasmen i det, jeg sagde. Og så blev vi enige om, at vi måtte skrive sarkastiske ting med rød kuglepen.

Min veninde har købt billetter til Aerosmith i Den Blå Avis. Hun køber ofte billetter igennem Den Blå Avis, jeg fatter ikke, at hun tør. Altså, hvis man virkelig gerne vil, og man er for sent ude,Men... Den Blå Avis...? Jeg ville ikke gøre det. Bange mig. Hehe.

Jeg har fået en opringning fra Servicekorpset i dag, her til formiddag, fordi de "skylder" os en uge pga. st. Bededag. Vi får normalt rengøring om fredagen, og i år lå st. Bededag en fredag.

Jeg tror altså, at Emma skal have længere tilvænningstid til den dér vandfontæne, René har købt til hende. Hun fik den i går. Hun har brugt et par gange, men jeg tror, at hun skal have sin vandskål stående ved siden af i et døgns tid. eller... Er det fordi jeg bare ikke kan se helt derud? Jeg sætter mig lige derud lidt.Nå, jeg kan se, at vandbeholdningen er faldet lidt, så hun har drukket af den. Hehe. Narkoøgle.

Damn, ya'll! Uanset hvor mange gange jeg lytter til Blue Van's "Love Shot", bliver jeg ikke træt af den! Jeg elsker den simpelthen.så meget. Den er simpelthen så fed. Den er Wauw!

René har snakket med Christina hele vejen op til Fakta, og inde i Fakta snakker han med Hanne, og han har snakket med alle andre inde i Fakta. Han er i rigtig snakke-humør

Ingen kommentarer:

Send en kommentar