Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 2. maj 2014

Svært at rykke videre... But I did it

Ih! Min mor og far giver mig 706 kroner og 13 øre i fødselsdagsgave! Det er lige præcis det beløb, jeg har købt for hos LOMAX! Hvor heldig har man lige præcis lov til at være?! Min mor overfører pengene til min konto på mandag. Men jeg har "pre-orderet" mine varer! Hehe... Jeg glæder mig til at få dem! Det er så spændende! Både Creativ Compay og LOMAX. Bedre bliver det sgu ikke! Jeg er megaglad. Jeg tænker hele tiden, at jeg har planer i morgen, men det har jeg ikke. I morgen må jeg tage mig sammen og få flyttet det her lort. Suk. Jeg skal også beslutte mig for, hvad for noget af det, jeg vil have med derind. Jeg smækker et før/efter billede ind :) Et, hvor det ser ud, som det gør nu, et af den nye plads, som den ser ud nu, og en af den nye plads, når min computer er "up and running" - cool! 

Jeg ville lave en lille film på 3-4 minutter i dag, den var ganske vigtig - så havde jeg sgu ikke mere plads på telefonen!!! Jeg havde 450 billeder eller sådan noget, jeg ikke havde fået slettet, så dem slettede jeg jo straks - dem, jeg skal bruge, har jeg overført til computeren :)

Ved I hvad? Jeg kunne godt spise en stor, dejlig og solmoden vandmelon uden for mange kerner og masser af sødt og rødt kød. Mmm... René har en overraskelsesplan til mig på søndag. Jeg ved godt hvad det er. Men Jonna kommer klokken 13, det kan hurtigt blive lidt presset :)

René hav mig noget forkert vasketøj, så vi har ikke fået vasket det, vi skal bruge - i hvert fald kun halvdelen. Så jeg bliver nødt til at halv-grå/kravle derhen søndag aften og vaske resten af klunset - men så bliver jeg derovre. Jeg render ikke frem og tilbage. Der stopper det sgu. Jeg kunne godt vente et par timer og så gå derhen, men jeg synes bare, at jeg har knoklet så meget i dag.... Det er sgu en udfordring engang imellem. Jeg skulle have taget blodprøver, der var 50+ mennesker, og jeg var alene. ALENE. Der var ingen med mig. Der var mig. Kun mig. Lille mig. Eller... "Lille" og "lille" - men i forhold til 50+ mennesker, var det "lille mig", og jeg følte det som højst ubehageligt. Virkelig ikke særlig rart. Jeg er ikke sådan heeelt nede endnu. Det var en hård dag. En hård start på dagen. Resten har været rolig nok. Men når den starter hårdt ud, right?

Pyh... Jeg er sgu først ved at komme videre nu ... Jeg har endda siddet og grædt lidt, men nu er det ude. Jeg er "fri" af det. Jeg vil ordne køkkenet, og så vil jeg skrive!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar