Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 10. maj 2014

Gooodmorning D-E-N-MARK!

Min farmor, som har været med i Erik Clausens film "Mennesker bliver spist", har i onsdags sendt mig et billede af hende og Bodil Jørgensen "on set" - jeg fik det forgårs, faktisk, men jeg fik først rigtig kigget på det i går. Det er et meget godt billede. Min farmor siger, at det er det bedste billede, der nogensinde er taget af hende. Det ved jeg nu ikke, om det er, men det er da et godt billede :)

Personligt fik jeg kigget på mine tæer i går. Jeg har altså bare... Mine tæer er blå og struttende. Nu vil jeg ikke smække mine klamme tæer op på internettet, men der er 3 helt blå tæer, og så er der en, der kun er lidt blå. Storetåen er ikke blå. Jeg tog et billede af foden i går, for at se den, og den er fuck'me klam. Men jeg vidste det jo godt - alle fødder er klamme.

Hm, men jeg glemte at tage aftenmedicin i går. Det er ikke superheldigt. I dag, her til morgen, sidder jeg tilbage og tænker: "Hvorfor er det altid de morgener, hvor jeg vågner efter at have glemt aftenmedicinen, at jeg mere eller mindre kan være sikker på, at jeg ikke får kramper?" For sådan er det. Mærkeligt, ikke?

Der er også sket det mærkelige - og det er skræmmende, det her, at: jeg har ikke lyst til at lytte til musik. Jeg tænker på alt, hvad jeg har, og intet tænder mig. Jeg tænker på ordet "musik", og jeg bliver ikke glad. Det gør mig temmelig bekymret. For hvad betyder det? Musik har altid været hele mit liv. Og nu ... Nå. Det er nok bare i dag. Og i går. I går aftes, startede det. Det kommer nok tilbage i dag. Det tror jeg. Det er jeg sikker på. Det er nok bare fordi jeg er så optaget af at skrive rapporter om ting, jeg finder interessante. I går skrev jeg en om mit syn på 1990'erne. Den fylder kun 10 sider (i hånden, så det er meget kort, skrevet i et skriveprogram), men jeg havde det så hyggeligt i går. Jeg skrev også en om Emma, fordi der er visse facts, der er gode at have. Hvad hun kan lide at spise, hendes fødselsdag, vaccinationer, manglende øremærkning osv. Og det var hyggeligt :) Som I ved, har jeg købt alt muligt hos Lomax, og jeg har deriblandt købt gule charteks. Jeg har frembragt denne rapport om Emma (jeg skriver den ikke ind, I får bare et par billeder af den):


Der står dette:
Ugedag/dato/måned/klokkeslæt/mængde/slags/variant
Den nederste er f.eks.
mandag 5. maj 20:50 25g paté torsk
- på den måde er det langt nemmere at holde styr på, hvad hun får, hvornår hun får det, og hvor lang tid tingene har stået i køleskabet.
Dette er det samlede overblik over "hele" rapporten. Teknisk set er den kun på 2 sider, og så listen over hendes spisevaner, som jo forsættes fremover, og der er sat et billede ind. Det er lidt grumset, godt nok, men det er et af de bedste af hende, fordi man ser hende helt tæt på, og hun ikke har røntgenøjne :)

Jeg har tænkt mig at skrive flere rapporter i dag, men jeg har lige opdaget at det er lørdag. Og at Jonna kommer. Yikes! Det havde jeg fuldstændig glemt! Så jeg har slet ikke så meget tid, som jeg havde regnet med. Jeg har siddet med tanken om at aflyse i dag, ikke fordi jeg ikke gider Jonna, for jeg vil mægtig gerne have hende på besøg (selvom jeg havde glemt det), men jeg føler ikke, at jeg er frisk nok til det i dag. Jeg gik i seng halv et og stod op halv seks. Jeg synes ikke, at mit hoved sådan helt skriger på bibelstudier, selvom det vil være mægtig hyggeligt. Nej, sgu. Jeg kan altid sige fra, hvis jeg ikke kan klare det mere. Jeg vil ikke sige noget til det, selvfølgelig skal hun komme, hvis hun stadig kan - det er klart. Jeg nyder hendes besøg. Det bliver spændende at se, om René skal være med i dag.

René startede på noget nyt smertestillende i går - teknisk set først i dag. Det er det samme præparat, han fik før, men denne gang i plasterform. Et plaster med smertestillende medicin. Det skulle virke bedre end det, han har fået indtil i går aftes. Jeg glæder mig til at se hvilken virkning det har på ham. Det vil være interessant. Det skal holde i en uge ad gangen. Spændende. Vi er begge to meget spændte på, hvordan det bliver med den form for medicinering. Vi håber på det bedste.

Jeg skal i bad i dag, men det bliver jo lige pludselig besværliggjort lidt, når Jonna kommer... Jeg skal i bad mens det er lyst. Det er et udluftning/kriblekrable spørgsmål. Hvis der er varmt, fugtigt og lyst indenfor og køligt og mørkt udenfor, kommer ALT ind. Jeg overvejer at gå i bad nu. Men jeg er lidt bange for, at jeg har fået dårlig mave. Af hvad ved jeg ikke, meeen... Ja. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar