Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 23. maj 2014

Næsten-resultat af gennemgang af Emma

I morgen skal Emma til dyrlæge. En aftale er en aftale. Derfor skal jeg lige om lidt til at lave mad. Vi skal tidligt i seng, så vi kan komme op allerede klokken 6:30, for René skal lige sidde og have pillerne til at virke, og de skal jo være dernede klokken 9. Det vil komme til at tage dem omkring 20 minutter at gå derned.

Ih... Så blev klokken pludselig 22. Næsten,  hvert fald... Om 6 minutter, lige nu. Det er på tide for René at tage aftenmedicin. Jeg har fået lagt alt det tørre tøj på plads, og fået ryddet op på mit sofabord. Det var noget af det, der skulle ordnes. Om lidt går jeg ud og ordner køkkenet. Jeg skal i seng om en halv til en hel times tid. Jeg satser på 0-kramper oddsene :)

***

Mens René og Emma er væk, vil jeg lufte røvmeget ud. Det trænger her virkelig til. René og jeg snakkede her til om - selvfølgelig - om Emma, men om hendes drikkefontæne. Den kostede 159 kroner, og den er bare magisk. Pludselig får Emma rent faktisk drukket vand! Hun har fået sit helt eget spisemiljø derude.
Det lader til, at drikkefontænen er et hit - hun drikker omkring 1 dl i døgnet, det er LANGT mere, end hun drak før, og hun er ofte ude, lige for at nippe lidt til græsset.

Nu er René gået med Emma. Jeg er meget, meget nervøs for, at transporteren skal gå i stykker, det var derfor, jeg købte en ny til at starte med. Jeg håber sådan, at René kommer hjem med Emma igen, og at jeg ikke har set hende for sidste gang. 

Jeg skal have læst lidt i noget Jehova-værk, Jonna har foræret mig, og jeg burde gøre det nu - det er et perfekt tidspunkt. Men jeg tænker på Emma, jeg kan slet ikke koncentrere mig om noget lige nu. Jeg ved godt, at jeg bekymrer mig alt for meget, men ... Jeg skal lige lære det, ikke? For pokker... 

Jeg må straks levere info,  når jeg har fået resultatet af Emmas gennemsyn :) Vi satser på det bedste, ikke? Hehe Sing it with me, people!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar