Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 2. maj 2014

No way han skal gå på postbutikken for min skyld!

Jeg har SÅ meget forelsket mig i LOMAX -  de sælger kontor-stuff, og det står jeg netop og mangler en helvedes masse af! Og jeg elsker det! Jeg elsker ALT derinde. Og jeg har shoppet for 700 kroner. Faktisk 706,13 kroner. Jeg har ikke gennemført betalingen. For jeg har sat 1.700 kroner af til Renés spil i denne måned. Så den holder ikke. Men jeg ville så gerne have de ting! Jeg har skrevet ned, hvad de hedder - så kan jeg måske få råd til dem i næste i måned :) Jeg glæder mig supermeget!

Jeg er bare ikke helt tilfreds med KUN det fra cchobby, og jeg VED godt at jeg er pisse utaknemmelig, men jeg skal bruge de plasticlommer og chartekker, og det er ret vigtigt at jeg får fat i de etiketter, for slet ikke at tale om klisterbåndet - jeg sidder og skærer almindelig Tesa pakketape i stykker for at få tape. Jeg køber ikke andet tape end Scotch Magic 810, og derfor er det komplet åndssvagt at købe noget billigt lort indtil jeg får købt det andet. Og nu har jeg fået 2 ruller på listen, det er 66cm i alt, det kan jeg godt klare til et stykke tid. Scotch Magic 810 er det tape, som er usynligt, og som man kan skrive på med f.eks. blyant :) Det er dyrt - men alle pengene værd!

Blodprøve - ordnet i dag. Og lige nu har jeg servicekorpset rendende. Eller; der er én fra servicekorpset. Hun hedder Susanne, og hun er i gang med at vaske mit tøj og støvsuge mit gulv. Når hun er færdig med det, skal mit tøj tørretumles, og mit gulv skal vaskes. Nice. Jeg er pissetræt, men jeg vil ikke tage en lur i dag. Jeg vil forblive vågen til det er sengetid. Jeg skal ikke noget i morgen, lørdag. Ikke hvad jeg jeg sådan lige husker på siddende røv. Men jeg har en kalender ved ragende hånd. Nej. Ingen planer lørdag. Søndag kommer Jonna. Det er allerførste gang nogensinde, tror jeg, at hun er kommet en anden dag end lørdag. Hun kommer også på onsdag. Der er det streng forbudt for René. Det har hun bedt om. At hun én gang om måneden, en onsdag, kan være alene sammen med mig. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har sagt ok, og René er indforstået med det.

Jeg har gået perfekt i dag. Jeg går perfekt på min fod. Der er ingen problemer overhovedet. Men lige som jeg går perfekt ude, halter jeg totalt herhjemme. Whaaat?! Jeg har pisseondt. Jeg synes at det er sært. Jeg glemte at tage mine piller inden jeg fik taget blodprøven, jeg ved ikke, om det har en betydning. Men jeg gik perfekt rundt. Damn, jeg gik perfekt! Hele vejen op til lejligheden. Så stoppede den fest. Suk.

Susanne er gået over på vaskeriet for at putte mit tøj i tørretumleren. Jeg fik ikke sagt at det skulle have lav varme... Dammit! Jeg håber, at hun kan huske det, men jeg tror det ikke. Jeg spørger hende lige, når hun kommer op - bare så jeg kan regne ud, hvor meget mindre mit tøj er blevet. Jeg foretrækker altså helt klart at vaske mit eget tøj. 100% - lige nu er det bare ikke muligt. Yay! Hun har husket den rigtige temperatur!

Og nu har jeg fået min faktura fra cchobby, så pakken kommer nok mandag - hvor jeg er til træning... :( Måske kan jeg få René til at blive hjemme? Naaarh... Tror det sgu ikke. Men jeg vil da prøve ;) De har vist en eller anden notificationsservice, så jeg får en e-mail hvis den kommer mandag. Men det er jo ikke sikkert. Jeg tror bare ikke, at den kommer lørdag (i morgen). Jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har fået en pakke på en lørdag. Såøh... Det bliver spændende :P På den anden side er den nok ikke så ting, så René kan nok godt bære den hjem fra postbutikken, og så kan han få købt en konvolut til Cecilie, og vi kan så sendt de dér krydderier til Gormeh Sabzi.

Jeg begynder at spekuler i, om det måske ikke kunne være mere optimalt? Hmm...  Ej. Jeg sender ikke René nogen steder med den ryg. Så vil jeg hellere gå derned selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar