Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 10. april 2015

bare lige for at vise at jeg stadig lever.

(Eller hvad man kalder dette) I morgen, omkring klokken 10-11 stykker, kommer en mand fra rengøringsfirmaet 2talRent. De er blevet anbefalet til os af en medarbejder på kommunen, fordi vi har problemer med skimmelsvamp i vores køkkenskabe, og der er noget skimmelsvamp i "Renés hjørne" i soveværelset. Ham, der kommer, vil se på det, og give os et bud på, om de kan fjerne det, og hvad det vil koste - og eventuelt fjerne det med det samme. Det er noget, jeg ikke har prøvet før, men jeg vil lade min oplevelse gå videre, nok allerede i morgen, når han har været her, medmindre han skal vende tilbage for større rengøring. Så vil jeg først anmelde firmaet på det tidspunkt på den sædvanlige side.

Min far har foræret os alle hans dvd'er, bortset fra hans musik-dvd'er. Han er typen, som køber koncerter på dvd. Filmene har jeg en forventning til. Vi har endnu ikke fået dem, jeg er ikke helt sikker på, at vi helt nogensinde når dertil, for min mor er ikke enig i, at René og jeg skal have dem. Hun vil gerne selv have dem. Hun er som René: hun kan godt lide at se film igen og igen. Jeg er som min far: når en film er set, er den set. Muligvis er der en visning mere i, efter adskillige år, men skal den virkelig stå og fylde i 10 år for det? Og så har de heller ikke nogen dvd-afspiller, og min far mener at dvd'en som medie er på vej ud. Jeg kan godt se, hvad han mener. Livestreaming og downloading, samt Blu-Ray er store konkurrenter. Min far køber normalt kun "specielle" film. Film, som er anmelderroste. "Flammen og Citronen", f.eks., var han meget begejstret for, men også "Schindler's List" og "Pink Floyd" Jeg tror dog ikke, at han går af med "Pink Floyd". Det er jo mere eller mindre også en musikfilm, selvom det ikke er en koncert.

Min far lærte mig så meget om musik, da jeg var yngre, hvilket jeg ofte har fortalt. Jeg har ofte været trist tilmode over, at jeg ikke har haft samme mulighed over for nogen. Det har vist sig, at jeg har haft en indflydelse af en vis grad på René. Han ser ikke længere på Marilyn Mansons og Type O Negatives musik som noget larm, og kan faktisk godt "holde ud at høre det". Det betød meget, da han sagde det. Om små 4 dage siden er det 5 år siden Pete døde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar