Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 4. april 2015

Et heldags-indlæg

Yeah, so, jeg har gjort køkkenet rent. Mangler at støvsuge. Jeg er ret smadret, men hele lejligheden skal støvsuges i dag. Heldigvis slipper jeg for at lave lagkage - min mor både laver den og tager den med! Så kan man ikke elske hende mere! Det er netop, hvad jeg har brug for at få at vide i dag.

Emma sidder derude og spiser gammel tørkost fra i går aftes. Jeg må hellere skifte det ud. Så kan jeg samtidig sætte nogle rundstykker i ovnen :) God start på dagen! Dette bliver et af de indlæg, der bliver skrevet på hele dagen!

Jeg kom til at give Emma en dåse med laks, og hun skal slet ikke have vådkost nu - det skal hun først i aften... Dammit!

Jeg skal finde ud af, om jeg vil give René hans gave ved midnat, eller om han skal have den i morgen tidlig.

***

En lur og en gang Knorr Oriental Rice senere, og her er jeg igen. René støvsuger badeværelset lige nu, og Emma er sært fascineret af mig, og har været oppe og nusse to gange i næsten 10 minutter pr. gang. Det er ellers ikke noget, hun gider. Noget, der undrer mig, er at Knorr har lavet en "Indian Rice" blanding med ris, karry, rosiner, ærter og lidt andre ting, og det, man skal blande i, ud over vand, er... oksekød?

Jeg har ikke hørt mere fra Hamid, det var nok et uheld han fik skrevet til mig, så jeg lader det bare falde til jorden.

Min ene støttestrømpe, den hvide, som skal sidde inderst, har fået et kæmpemæssigt hul på læggen, fordi jeg havde en flosset negl, da jeg skulle hive den op (de falder konstant ned). Jeg har 2 par. Det andet par har huller på tæerne fordi neglene har været flosset og skåret igennem dér, når jeg har smadret en storetå ind i et eller andet hårdt. Jeg har fået dem af hjemmeplejen - jeg må finde et sted at købe at par nye :)

Den gave, jeg har udvalgt og købt og har liggende til René, og som ikke kan byttes, er fra 2009. Jeg fandt ud af, forleden, at der er udkommet en ny version i 2014. Jeg ved ikke, om den er bedre. Om der er mere med. Men det pisser mig af, at jeg ikke tjekkede det INDEN jeg købte det. Det har faktisk ødelagt det rigtig meget for mig.

Og lige nu, klokken 17:50, gider jeg slet ikke at holde fødselsdag, fordi jeg er blevet sur. Jeg har glemt hvorfor jeg er blevet sur, fordi det er 5 minutter siden, men jeg føler mig stadig forurettet. Nu vil jeg støvsuge mit køkken. Jeg mangler stuen og soveværelset, også. Men køkkenet er nok det vigtigste.

Jeg tror faktisk, at jeg stopper indlægget her. Ha! How about that. Jeg havde lovet et langt indlæg, som jeg ville skrive på hele dagen, og det... Ja, det er jo ikke blevet aften endnu, så jeg har jo sådan set holdt mit løfte. Oh well.  Jeg skriver i hver fald ikke mere lige for nu.

Rikke signing off

For now.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar