Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 13. april 2015

Laserpointeren er endelig i brug!

Jeg er vågen, sidder her, fordi jeg er nødt til at sidde, bare et øjeblik. Min ryg er blevet latterligt sur på mig, og straffer mig hårdt i dag. Jeg er godt nok ikke særlig heldig med min ryg for tiden. Jeg skulle have spist rundstykker lige nu, men sidder i stedet og tygger på en pose ældgammel Matadormix, fordi det var, hvad jeg kunne finde. Emma er sulten - men hun har mad, så det er ikke så vigtigt. Det kan være hendes bakke, men den blev tømt i går aftes, der burde ikke være grund til en ekstra, akut skiftning. Måske ved jeg bare ikke, hvad hun vil, andet end at hun går formålsløst rundt og miaver og kradser på stoleben.

Jeg har adskillige minder efter drømme i nat, som ikke var rare, som faktisk snarere var mareridtsagtige, og jeg forstår vitterligt ikke, hvorfor de bliver ved med at dukke op. Hvad er det, som sker i mit liv, der retfærdiggør disse drømme? Jeg forstår det simpelthen ikke.

Mine smerter har ledt til, at jeg ikke kommer på neu.amb. på onsdag som planlagt, og da jeg ringede for at aflyse her for 20 minutter siden, fik jeg at vide, at jeg ville komme bagerst i køen, fordi der er mange epilepsipatienter. Det er lidt ærgerligt, men det er ikke et hastebesøg, så det skal nok gå.

Jeg er elendig til at lege med Emma og den dér mus, der er forbundet med en snor til en pind. Jeg er så elendig, at Emma faktisk ikke gider at lege med mig, selvom hun er dybt og inderligt understimuleret. Derfor er jeg meget glad for, at vi ENDELIG har fået købt batterierne til den dér laserpointer, vi fik med som "gave" da "de" droppede Emma af her den 18. februar 2014. Det er noget ganske nyt - jeg legede med hende i går og i dag, og hun elsker det! Hvor er det skønt. Nu kan jeg måske også få lov til at være lidt med i al det der legeri, som ellers var noget, René havde patent på.

Derudover er jeg glad for at kunne sige, at jeg har overtalt mig selv til at kæmpe hårdere for at komme "i gang" igen, så der kan komme gang på min hjemmeside, som I alle sammen elsker (yeah, I know - hæhæ)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar