Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 1. april 2015

Livets store spørgsmål

Jeg har 36 faneblade åbne i firefox, og jeg behøver faktisk ikke langt over halvdelen. Sygt.

Men jeg kan jo ikke lade være med at tænke over tingene. Der er ting, der skal tænkes over, ting, som måske slet ikke er blevet taget op til spekulation før.

  • Hvis alle blomster i verden var lilla, og der pludselig dukkede en gul rose frem, ville den så "kun" blive mere værd, eller ville den overgå i historiebøgerne - eller begge dele?
  •  Hvis en ting har et navn, som gør den til en kick-ass sej ting, skal man så give den et nyt navn? Løvetanden levede i pagt med naturen og var skidefarlig og løvetands-agtig, indtil Heidi og morfar kom og "børne-timeraliserede" den, og den blev til "mælkebøtte", så alle piger render rundt med den engang så glorværdige løvetand i håret og dens stædige plettende safter på deres hud. Jeg ved godt, at det ikke passer sammen tidsmæssigt, fordi "Heidi og morfar" (som vist bare hed Heidi. Hed hun overhovedet Heidi?) er langt efter mælkebøtter i håret.
  • Man laver mad med forskellige ingredienser, og ofte får retten et navn efter en af ingredienserne. F.eks. persillesovs. Persillesovs smager vildt godt. Den der tykke, hvide sovs med de grønne klumper flydende nede i... m-m-m! Da jeg var barn, kunne man få Pernillechokolade. Nu vil jeg så være lidt racistisk og sige: har jeg så ikke fået min egen chokolade fordi mit navn er Rikke? For jeg synes et rigtig godt navn til et stykke slik/chokolade vil være "Rikkelade" - det kan man jo også bruge om en roulade. Jeg burde opfinde min egen kage og kalde den det der. Rikkelade.

Slutspurt: I morgen kommer der en ny anmeldelse på Er det bar' i orden?, som jeg ikke har benyttet længe. Jeg vil selvfølgelig ikke afsløre, hvad det er.

Godt så.

Sov godt! Det er blevet onsdag, kan jeg se, og endda 22 minutter over! Så jeg må hellere se at få min røv i seng!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar