Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 16. april 2015

It's too late

Jeg vil virkelig bare godt sidde og have denne morgen for mig selv. Men Emma er noget så irriterende og vil have opmærksomhed konstant Jeg er simpelthen så træt IGEN allerede. Jeg har lyst til at sprøjte på hende med vand, indtil hun løber væk (ind i soveværelset) og bliver derinde. Men det gør jeg naturligvis ikke.

BH'erne kom jo, i går, og jeg må sige, selvom jeg kun har prøvet én, at de er et hit. Det er som om jeg er født med den på. Den sidder perfekt, støtter perfekt og er pare dejlig. Måske ikke den smukkeste i verden - men hey, det er undertøj. Ikke mange kommer til at se det alligevel. Faktisk jo, nu hvor jeg tænker nærmere over det, men ikke på mig. Ikke mens jeg er iført det. Det bliver mens det er til vask.

Kunne det ikke være supercool, hvis jeg var vågnet op med masser af overskud? Jeg skal også tage stilling til Jonnas besøg i morgen, og tvillingernes fødselsdag på lørdag. Lige nu er det torsdag, og der er rengøring på vej. Hooray. Jeg magter IKKE rengøring i dag. Jeg magter ikke nogen former for besøg i dag, men det er jo lidt sent at gøre noget ved det nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar