Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 29. april 2015

Dessertbomber!

Jeg har taget en lur i dag. Jeg blev vækket 3 gange undervejs, men drømte den samme drøm - 3 gange. Jeg vågnede op på et hospital og kunne ikke huske noget overhovedet, men de var så søde og rare, både de andre patienter og sygeplejerskerne, og de forklarede mig, at jeg var blevet indlagt fordi jeg havde mavesår. Jeg skulle spise igennem en slangs (sondemad), og skulle ligge helt stille i min seng. Det var René, som ved et uheld kom til at vække mig alle 3 gange - samme sted i drømmen. Det var ret ubehageligt.

Jeg tænker nu, om jeg skal lægge noget i det, og lige stoppe op og revurdere mit pilleindtag, eller om jeg skal sige "det var bare en drøm". Eller 3.

Jeg har taget en beslutning ang. maden på lørdag. Jeg har haft mange tanker om, hvad jeg skulle lave, og endda om jeg skulle bryde min egen invitation og i stedet bestille mad udefra, men jeg er kommet frem til: Fuck det - jeg laver spaghetti med kødsovs og friskrevet parmesanost, og så har jeg købt (bestilt - jeg håber at de har nogle. Ellers kan det være at de har i Fakta eller Kvickly) 2 pakker Dessertbomber.
Jeg har overvejet at bruge Quorn fars til kødsovsen, men har i sidste sekund besluttet mig for, at jeg i stedet vil benytte mit af rigtig hakket oksekød. Så det har jeg købt i dag, levering til i morgen. Jeg bliver nok nødt til at fryse det det, selvom det skal bruges på lørdag - hakket kød er vist ikke kendt for god holdbarhedstid.

Er det ikke dejligt at vide, at jeg skal have trimmet garnet på lørdag? Jeg glæder mig supermeget! Det må være i hvert fald et halvt år siden jeg sidst er blevet klippet. Når ens yndlingsfrisør lukker, er det bare noget virkelig øv. Jeg kan huske, hvor skræmt jeg var, da jeg skulle flytte fra Stender i Solrød Center, hvor jeg er blevet klippet i like... 20 år eller sådan noget, i hvert fald 15, og jeg skulle finde en ny frisør i Køge, og stod fuldstændig på bar bund. Renés søster blev klippet i en af de der saloner, hvor man bare går ind, men den, hun havde anbefalet mig, var under ombygning. Så jeg valgte en anden af samme salgs. Frisøren, som klippede mig, sprayede mit flotte hår og sagde "man må aldrig tynde ud i tykt hår" - jeg havde bare en smule spaltede spidser, der skulle ordnes, og det føltes så dejlig let, da jeg gik derfra, og alle kiggede beundrende på mig. Indtil jeg kom hjem og så katastrofen i spejlet. Aldrig havde jeg følt mig så ydmyget. Og jeg havde endda betalt for det!!! Næste gang gik jeg (ja, jeg tog bussen fra Herfølge til Køge og gik 3 km) for at komme til en anden, mere seriøs frisør. Der havde jeg René med, for en sikkerheds skyld. Men i den periode gik det 3 år. Jeg turde ikke! Jeg havde altid elsket at komme til frisøren, men ham Mario tog det fuldstændig ud af mig. Så gangen efter prøvede jeg en lokal frisør, og så¨flyttede vi hertil, og efter lidt søgen, faldt mine øjne på en salon, som lå i nærheden, og som ikke var dyrere end Stender havde været, og jeg tog chancen. SUCCES! Næste gang slæbte jeg René med - SUCCES! Så nu er det bare all-good. René er altid bare blevet maskin-klippet af den nærmeste med en trimmer, men nu bliver han klippet ordentligt, og det kan jeg godt lide at se på. Det er også rart at sidde og lytte hans snak med frisøren, når han blvier klippet, for han snakker sjældent med andre, andet end når han køber ind og den slags. Og han har den "egenskab" - det synes jeg, at det er, for ham - at han kan flirte med alle, bare ved at åbne munden. Desværre er det ved at gå lidt i "glemmebogen" fordi han kun snakker med mig. Vi har "vores tone".

Men jeg glæder mig!

Jeg glæder mig bare i det hele taget til at pengene ruller ind i morgen. Millionerne - håber jeg. Men det håber jeg hver måned,og det er altid "bare" førtidspensionen. Hm. Måske skulle jeg se at få lagt det budget, jeg skulle have lagt i eftermiddags.... Ups.

3 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen i dag (mandag). Håber du har haft en god dag :)

    SvarSlet
  2. Tak skal du have :) Den var lidt blandet, men alt i alt ... så var den vel fin nok :)

    SvarSlet