Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 3. april 2015

Da torsdag blev til fredag. Laaang fredag

Jeg har endnu et af livets store spørgsmål ved hånden. Dette indlæg blev igangsat Skærtorsdag. Hvilket teknisk set var for 2 minutter siden. Og så er jeg tilspørger mig selv: Hvorfor, Rikke, skriver du altid indlæg, når du mere eller mindre er på vej i seng eller på vej ud af døren? Lige nu er den jo så 00:03 den 3. april. Det betyder at der er 2 dage til René har fødselsdag, og det betyder fest i gaderne! Hooray!

Ej. Seriøst. Jeg har været ude og lufte kræet i dag. Nej, ikke René. Emma. Vi spurgte hende, om hun ville gå ind i transporteren, og det ville hun gerne. Så strappede vi den fast til rollatoren og kørte en tur i mørket. Transporteren var selvfølgelig dækket lidt til, men så hun stadig kunne se ud. Det lader til, at det var lige hvad hun trængte til, selvom jeg er imod at vi gør den slags ved hende.

Jeg glæder mig sådan til på søndag, og nu er der kun 2 dage til! Det er virkelig cool! Nøj, hvor jeg bare... YEAH! Jeg har jo "fået" min gave. Jeg får 4 nye bh'er, et par skridsikre, varme sokker og en ny Dunlopillo hovedpude. En af bh'erne er denne:
- Den er flot, ikke? Jeg glæder mig rigtig meget til at få den! De er ikke kommet endnu. Jeg vil også overveje meget kraftigt at én i brug og så gemme resten. Problemet er jo bare, at jeg kun har 2 bh'er i øjeblikket, og sikkert ikke kan holde mig fra dem.

Apropos det der med gaver, har jeg tænkt mig at lave en mappe med billeder og medfølgende tekst/forklaring eller foto af kort og lægge det på et af mine drev i en mappe der er delt i undermapper, der tydeligt specificerer hvem gaven og kortet er henvendt til. Det vil være noget, jeg opretter i forbindelse med Renés fødselsdag, så jeg har frem til 18. april før næste fødselsdag - og det er en dobbelt, for det er tvillingerne, som fylder 19. Og så min far den 20.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar