Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 11. april 2015

She's mine!

Jeg bad min mor om at købe ind til Renés fødselsdag. Jeg skulle bruge flødeskum, men kun på kanterne af lagkagen og til den varme kakao. Vi aftalte, at jeg skulle sende hende en indkøbsseddel pr. e-mail. And so I did. Så ringer hun så, og siger dette:

"Hvad bruger I det til?"

Hvorefter jeg forklarer hende, at det er Renés fødselsdag, og hun selv er inviteret med som gæst. Hun siger, at både hun og min far har smagt det der flødeskum på dåse, og at det smager som  sæbevand, og at hun hellere vil købe piskefløde. Jeg har haft den liggende i baghovedet siden den 3. april nu, hvor denne samtale fandt sted. "Hvad bruger I det til?" Det lyder som om de er noget, vi altid bare har stående, og at vi som en selvfølge ved hvordan smager. Er det mig, eller er det sådan lidt halv-uforskammet? Nu tager jeg mig ikke så meget af det, fordi det er min mor - men alligevel... Man bør ikke sige den slags. 

Lige nu render der et ukendt antal mænd, men i hvert fald 2, rundt i min lejlighed. René er gået "på bænken" med Anna, og mændene gør mit køkken hovedrent. Det kommer til at koste os nogle tusinde kroner, men forhåbentligt er vi tilfredse til slutresultatet. Det er et professionelt rengøringsfirma - jeg skrev om dem i går. De er ikke danskere. De kan ikke dansk. Deres "boss" kan snakke dansk, faktisk næsten perfekt, men de snakker engelsk, og det er fint nok til mig :) I hvert fald når jeg skal være alene med dem heroppe i lejligheden.  Det er så akavet, når man ikke kan forstå hinanden. 

Solen skinner som en gal i dag, synes jeg, jeg har lige rullet ned for gardinet fordi det sgu blev for varmt. Jeg magtede det ikke. Pyha... Men det er så også instant cool down, så nu har jeg det godt tempereret ret hurtigt :)

Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke er træt. Træt! Og jeg har faktisk lyst til at sove. Men det kan jeg jo naturligvis ikke. når de her gutter render rundt, også i mit soveværelse, fordi der lige er et noget derinde, der skal fikses. Og når René ikke er her, er det højst uhøfligt bare at gå i seng og tage en lur mens andre gør rent i ens køkken. Når de er gået, og jeg har fundet på, hvad vi skal spise, har lavet det og vi har spist, tager jeg en lur, selvom det nok bliver ret sent... Det er jo allerede sent nu.

Jeg har bestilt helt spritnye varer til vores skab hos Osuma - Going Shopping -  for over 2.000 kroner, og det har lidt sådan... væltet vores økonomi, for der er en lille loppefanger, som ligger og kigger på mig, men lukker øjnene hver gang jeg ser på hende, og lader som om hun sover, der skal have indkøbt mad i denne måned. Jeg har udvalgt specielle ting hos Zooplus, og det bliver 1000 kroner. Faktisk får hun meget mere end os, for det meste af vores er drikkevarer. Jeg har ikke trykket "udfør køb" endnu, men jeg bliver nok nødt til at vente til maj med at købe al hendes mad. Jo, altså, hendes sædvanlige tørkost skal hun jo have, men de specielle blandinger på dåse må hun undvære lidt, tror jeg. Det er ikke sådan, at vi ikke har nogen penge, for jeg har fået penge tilbage i skat, men der er også den gave, "René har købt til mig", som ligger og svæver til betaling i næste uge til 1.200 kroner, og så dukker der sør'me også et frisørbesøg op - vi skal altså ned hos frisøren i denne måned. Men det kan jeg nemt sige. Måske bliver det først i maj. 

All in all... bliver jeg nok nødt til at tage Emma op af hendes papkasse, for hun ser bare så sød ud, og jeg kan ikke stå for hende. Hun er min!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar