Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 21. april 2015

Passion

PUFF! Sådan! Med et knips med fingrene blev det bare sådan lige tirsdag eftermiddag. Jeg må indrømme, at jeg havde planlagt at skrive noget, både søndag og mandag, som var virkelig godt og eftertænksomt, men det kom bare ligesom aldrig. Det gør det faktisk sjældent, realistisk set. Men man behøver vel ikke at skrive alvorlige og eftertænksomme ting hver dag? For det er jo det jeg gør, sådan til hverdag. Eller noget *host*

Skallagrim har overbevist mig om, at det er på tide at studere vikingevåben. Jeg er bare ikke kommet så langt ind i det studie, jeg havde planlagt om ridderrustninger, så jeg går og spekulerer på, om jeg skal tage det først, og så gemme vikingerne til bagefter, eller om jeg skal gøre det i den ellers korrekte historiske tidslinje med ridderne til sidst. Skallagrim kan findes på Youtube. Han er en yderst interessant fyr - han ved supermeget om sværd, knive og gamle våben. I burde besøge hans kanal. Han er vitterligt ekstremt spændende at lytte til, han er så passioneret. Det kan jeg godt lide :)

Jeg ville ønske, at der var et emne, jeg vidste virkelig meget om. Én ting, jeg kunne sige, at det var jeg ekspert i. Men det er der ikke. Jeg ved en del om en del ting - men det er ikke den slags, jeg mener. Jeg mener sådan en type, der har et speciale inden for et område/emne, som er virkelig interessant for dem, og som de bare kan fortælle om, så det lyder spændende, uanset hvem de fortæller det til.

Emma er lidt utidig nu, hun render rundt på mit bord og træder på mit keyboard, fordi hun gerne vil have opmærksomhed. Hun  var sur i går, og straffede os ved at ignorere os. Her i formiddags blev hun god igen,og der fik vi lov at røre hende igen. Nu er hun i "underskud" af opmærksomhed, tror jeg, for det er virkelig heftigt. Jeg skal også have udarbejdet et slags madskema, så vi kan se, hvad vi giver hende hvornår. Jeg tror nemlig, at det er bedst sådan. Jeg ved godt, at jeg havde sat mig i hovedet at hun kun skulle have vådfoder 1 gang i døgnet, men det er ikke nok mad, selvom hun får tørfoder ved siden af. Jeg kan selvfølgelig sætte dosen af tørfoder op, men først og fremmest vil jeg gerne have hende til dyrlæge til hendes 100 km tjek, og så kan vi jo lige høre, om hun er normalvægtig, eller om vi skal gå i den ene eller anden retning. Hendes tjek dukker op her i maj måned, så det er fint - kunne dårligt være bedre :) Dyrlægen har sagt, at folk normalt kun dukker op med deres kat når der er noget i vejen, og det er måske også den bedste måde. Men Emma fylder 10 år her til sommer, og jeg vil gerne sørge for, at en hvilken som helst "dysfunction" kan nå at blive afværget, hvis det er muligt, blot ved at dukket op en gang om året. Såøh... Her til maj går vi lige ned med hende, der er åben konsultation til den slags. Cool.

En god ting i dag har været, at jeg har været oppe lidt, og ikke kun sovet. Jeg har været oppe fra klokken 8-11 og fra 14:40 og frem til nu, klokken er nu 15:45. Jeg bliver nok nødt til at gå i seng snart, "Bliver nødt til" - det lyder godt, ikke? Jeg er træt, jeg er udslidt og jeg er deprimeret. Jeg orker ikke at være oppe, det er nemmere at sove - men ikke bedre, på grund af de skide drømme, men det er som om min hjerne ikke kan forstå, at drømmene kommer når jeg lægger mig til at sove, så det ikke gør nogen forskel i min sindstilstand at lægge mig til at sove, frem for at være vågen. Jeg hader at sove, jeg hader at være vågen. Jeg er bare vant til, at søvn får tiden til at gå, uden man behøver at beskæftige sig selv. Et eller andet sted er det vel et tegn på kedsomhed, men jeg ved ikke, om jeg føler at jeg keder mig. Jeg føler frustration. Er det noget henad det samme?

Alle de tanker giver mig hovedpine, dammit! Jeg må fjerne dem. Skrive en novelle, eller på min historie, eller - gå i seng. Jeg orker ikke at ordne køkkenet. Måske skulle jeg lægge vasketøjet på plads? Det er sgu også 3 uger siden det blev vasket. Jeg er en elendig husmor. Godt jeg ikke har andre børn end min mand. Det lyder lidt perverst, men der er skam intet perverst i det. Han kan bare ikke klare sig selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar