Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 23. april 2015

Jeg tror næppe det er stålens skyld

Da jeg var yngre, gik jeg supermeget op i mine hænder. De var altid velplejede og pæne. Men så begyndte de at flosse, og tilsidst opgav jeg at nå at følge med i nedfilingen af dem. Så i lang tid har jeg haft flossede negle, som alle havde forskellig længde. Derudover blev det samtidig umuligt for mig at holde skidtet væk, selvom jeg rensede negle hver dag. Og fordi jeg - også på grund af det - begyndte at bruge alcogel på daglig basis efter hvert toiletbesøg, begyndte mine hænder at få en mærkelig hud. Jeg vaskede mine hænder, tørrede dem, og sprittede dem af bagefter. Men her til aften har jeg altså fået ordnet dem. Det er nok primært fordi jeg blev inspireret til at tage min vielsesring på, som jeg normalt ikke har, og den fortjener en smuk, velplejet hånd at sidde på.
Det er det eneste smykke, jeg ejer. Jeg har en eller anden form for "angst"/fobisk reaktion overfor smykker, og især overfor guld. Derfor er vores vielsesringe lavet af stål. Det var det eneste acceptable.  De blev faktisk også først købt 2 måneder efter brylluppet, fordi vi ikke kunne finde nogle ordentlige. Den ring, jeg har på dér, er en herrestørrelse, som vi fik lavet et hul til en sten specielt til mig, fordi René mente, at der skulle en diamant i. Den er naturligvis ikke særlig stor, men den er der da. Sjovt nok har jeg det ikke dårligt med den - men det er nok fordi jeg ikke har direkte kontakt med den, for jeg bryder mig ikke om at tænke på smykker fremstillet af diamanter, ellers. Et bedre billede vil nok være dette, men så er der også zoomet ekstremt ind.
- I kan nok se, at det ikke er en særlig stor sten, og at der i den originale ring hørte en glassten til. Men diamanten kostede 500 kroner, og ringene 2.000, så det var sådan set lidt oplagt, plus at René insisterede på det. Sådan noget stål bliver jo lynhurtigt ridset, men jeg kan nu godt lide at have den på alligevel. Jeg synes bare, at den er uhygiejnisk. Eller er det kun mig, der er af den mening? Hver gang jeg har været på WC og skal vaske fingre, eller har lavet noget andet, og skal vaske fingre, vil der jo altid enten sidder rester tilbage af det jeg lavede/havde med at gøre, eller sæbe. Og jeg tror faktisk at det er derfor at jeg jævnligt får smårødt udslæt dernede omkring hvor ringen sidder, for jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at jeg er overfølsom overfor stål. Hvem fa'en er det? Så når jeg har haft den på i nogle dage, plejer jeg at tage den af, og så glemmer jeg at tage den på. Men nu fik jeg pludselig sådan en lyst til at tage den på igen. Dejligt. 

Anna sagde til mig i dag, at det ser ud til, at jeg har tabt mig lidt. Mine forældre siger, at jeg har taget meget på. Hmm... 
 
Klokken er 22:10, og det er vel egentlig okay at gå i seng nu, tænker jeg, René har sovet siden klokken 20 eller sådan noget. Jeg er faktisk ikke træt, men det kunne da være meget rart at sove. Men i dag har jeg kogt det ned til 1 lur på 2 timer, og det er jeg stolt af. Derfor er jeg sådan lidt ked af at skulle gå i seng allerede. Men det er nok meget smart. Emma skal alligevel også have mad. Hvor end hun så er. Nå, hun ligger lige bag mig. Flot, Rikke.

Jamen, sov godt, kære læsere, eller godmorgen til jer, som netop er vågnet. Hav en dejlig fredag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar