Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 13. september 2015

Fødselsdag og nær "expired by date"

Så er det blevet 13. september. Det betyder, at guitarist og metallegende Dave Mustaine har fødselsdag i dag. Tillykke til ham - han bliver 54 år i år. I gamle dage plejede jeg at holde mine egne fødselsdage for Dave, og delte da også kage ud i skolen - skal man være taber, kan man lige så godt gå "all the way" og være det med stort "T".

Men i dag fejrer jeg ikke Daves fødselsdag. I dag fejrer jeg, at Emma stadig lever. For det føles som om jeg har drømt om hendes død hele natten. Og på en virkelig livagtig måde. Så da jeg vågnede og så at hun lå lige her og ser absolut morgensur ud, fordi jeg flyttede hende fra min stol, da jeg stod op, blev jeg bare så enormt lettet!

Jeg stod op - tah da! - tidligere i dag, og stod i halvmørket (det var omkring 7:20) på badeværelset og kiggede på mit hår. Der er ingen krøller tilbage. Det var en kort fornøjelse. Men som det sidder i dag - så er det faktisk også meget pænt.

Nu er klokken jo 5 i 8, og jeg kæmper lidt med, om jeg skal lave morgenmad og vække René, som jeg ved har siddet vågen hele natten, eller om jeg bare skal tage imod de varer selv. Umiddelbart har jeg ikke købt ret meget. Jeg kan sagtens klare det selv. Så kan René få lov til at sove lidt længere i dag. Det tror jeg, vi gør.

      Der, foran det ord, mangler et ord, jeg simpelthen ikke ved, hvad er. Det er som Selena Gomezs "Good For You" single.  Den er så... Jeg kunne lytte til den hele dagen. Hele skide dagen. Jeg er helt fuldstændig skudt i det, jeg har aldrig hørt et popnummer som det! Det har fuldstændig blæst hjernen ud på mig! Jeg har ikke et ord for, hvordan jeg skal beskrive det, men det, der umiddelbart dukker op, er "lækkert".

Ellers er der sket det nu, at de der mennesker fra nemlig.com selvfølgelig har været her, jeg har lavet mixturen og hældt den på flasker, som ligger i køleskabet nu. Jeg vil gerne vente med at smage på det, til det er koldt. Jeg har lige lidt over 3 ½L flasker. I den 4. er der ca. 2dl.

Jeg har taget en lur mens det er kølet ned, men det var ikke helt koldt, da jeg vågnede - bare lunkent, på den varme side. Dvs. hvis det f.eks. var te, ville jeg nok stadig kunne drikke det, men ikke med velbehag. Så jeg har siet det, smidt resten ud og  lige smidt flaskerne i køleskabet. Der ligger i forvejen ½L Faxe Kondi - jeg plejer at købe Faxe Kondi Free, men jeg har helt glemt hvordan originalen smager, og jeg er sådan lidt træt af den anden, selvom det måske er 1-2 gange om måneden, jeg køber 1-2 1½L af det -  og ½L Pepsi Max Cherry. René og jeg er SÅ trætte af Pepsi Max, vi har begge to drukket det i mange år, men pludselig var det bare ikke det længere, men i går så jeg, at der er en Pepsi Max Cherry, og René elsker Cherry Coke, så jeg spurgte ham, om han han ville prøve denne - han svarede ja. Og så ligger der 2L Coop Cola Light. Det er "the ususal".

Men! Nu vil jeg gå ud og smøre en masse madder. Vi skal have madder til aftensmad i dag, for det ene af de to rugbrød, jeg købte, kan nemlig kun holde sig til den 17 - og det er fandeme ikke mange dage, når jeg har købt 2. Og det oven i købet er 2 forskellige! Så jeg går ud og smører os en masse madder, og så er det sgu det, menuen står på i dag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar