Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 17. september 2015

Spiseforstyrret kat?

Jeg har fået rengøring i dag - klokken 12:52! Damn! Hun skulle først komme om 3 minutter! Dvs. 13:25. Det er helt vildt. Jeg var lige akkurat gået i gang med at pakke mit vasketøj. Jeg måtte gøre det færdigt mens hun var her. Og så er det en vikar - og samtidig hende, der kom her i starten, som jeg ikke rigtig kan holde ud. Hun er fandeme så... Hun giver mig fandeme knopper.

Jeg har fået Emma til at spise elg. Men jeg tror nu mere, at det er det gelé, der er i blandingen, hun spiser, Hun elsker gelé og sovs.  For kødet ligger ret meget urørt hen. Men hun er begyndt at æde som om hun aldrig bliver fodret - og det er jo løgn, for hun får mad 2 gange i døgnet. Jeg ved ikke helt, hvad der sker. Samtidig er hun jo meget "kræsen" - det er ikke hvad som helst, der ryger ned. Mon katte kan få spiseforstyrrelser? Har jeg fodret hende forkert? Bør jeg kontakte dyrlægen? En googlesøgning må vist være det første, jeg foretager mig. Hvorfor ikke gøre det med det samme? Done. Hun kan godt have en spiseforstyrrelse. Jeg ved ikke, om vi har penge lige nu  til dyrlægen. Eller; det HAR vi, men først på mandag, så. Ellers skal vi bare overtrække, og så bede svigerfar om at tage pengene med på mandag, og så sætte dem ind i banken selv. Måske kan han sætte dem ind i banken for os, men det koster ham en formue. Han har ikke samme bank som os.

Men fakta:

Emma spiser som en gal, når hun får sine ædeture.
Normalt spiser hun ca. 20-25g tørfoder og 2x85g vådfoder i døgnet
Når hun ikke har ædeflip, kan maden stå fremme et døgn før jeg fjerner den.
Hendes afføring er normal. 1 gang i døgnet.
Hun tisser meget. Men jeg tror ikke, at det er unormalt. Ca. 2-3 tissetåre i løbet af et døgn.
Hun er ikke superslim, men hun er forholdsvis tynd, selvom hun vejer omkring 4 kg.
Hun er på et minimum af godbidder nu, pga. overvægt.
Det virker lidt som om hun er deprimeret.

Som udekat i 8 år, og dernæst som indekat, er det også en svær overgang. Det var jo overnight, nærmest. Og nu får hun kun frisk luft, når hun er i sin transporter, og vi laver et hurtigt gennemtræk i lejligheden. Jeg synes det er synd for hende, men det er bare sådan, det er. Det er det, eller døden.

Men nu vil jeg lægge mig lidt i sengen, for jeg er godt nok lidt halvsløj. Eller træt. Jeg ved ikke hvad det er, jeg er lige nu. Deprimeret. Jeg har også ondt i mit knæ. Psh.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar