Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 9. september 2015

Notesbøger

Yahoo! Hold på hat og briller, for sør'me om pakken ikke kom inden for en time efter jeg havde postet mit indlæg. I must have a direct line to the gods of shipment!

Jeg ved naturligvis, at Emma, som jeg forsøger at overbevis René om burde hedde Chester, fordi det er det sødeste kattenavn i historien af kattenavne - skid på at det et "drengenavn" - elsker sin nye knitretunnel, men det er lidt irriterende, som sædvanligt, at hun altid er mere interesseret i de papkasser, varerne kommer i. Lige nu kan jeg ikke se hende nogen steder, og det kan betyde, at hun enten er hos René eller i sin nye knitretunnel, og hendes dagligdag taget i betragtning, gætter jeg på det sidste.

Men pakken kom, og den vejende 30kg. Godt, at jeg har en mandlig mand, der kan bære den slags for mig. En HEMAN! Det er det mest mandlige actionfigur-navn, der er lavet nogensinde, tror jeg. Var der ikke også en tegneserie, der hed HEMAN, eller var han bare som figur i nogle tegnefilm? Jeg kan ikke huske det. Men hvis min mand er HEMAN må jeg jo være SHEwoMAN eller noget. Faktisk, så har jeg tendens til hellere at ville være SHEDEVIL. Det er mig. EVIL as HELL. Superego Bitch I've been evil awhile. Ej. Pjat. Det er fordi jeg har den dejligste penneven, en pæn herre, som skriver sine egne sange, og han havde en russisk forlovet, som han havde skrevet en sang til, mens han ventede på hendes ankomst til Danmark. Og den hed "I'm your lovely man". På en eller anden måde er det bare så skægt, og selvom herren sikkert bare har skrevet forkert, er vi så onde at vi gør grin med det - indbyrdes, René og jeg. Jeg har vist aldrig nævnt det for ham, som skrev sangen. Jeg sagde bare, at den var rigtig god. Jeg læste kun teksten.

Jeg har faktisk tænkt på at oprette en lille notesbog, i en af dem, jeg har købt hos Creativ Company, og så skrive små fortællinger om folk, jeg kender. F.eks. hvordan min farmor og farfar mødte hinanden og den slags. Det kunne faktisk være sjovt at have den. Hvordan min mor og far besluttede at jeg skulle hedde Rikke. Hvordan Camilla kæmper med Nicklas og hans sygdom. Hvordan mine svigerforældre mødte hinanden, og hvorfor Majbrit faldt for Preben. Hvordan det kan være, at Katja og hendes mand bare siger "Nå" hvis den ene siger "Jeg elsker dig" til den anden. Der er en masse ting, jeg kunne tænke mig at skrive ned, jeg skal bare lige have lavet en liste over spørgsmål, jeg kan stille folk - skriftligt. Jeg kan selvfølgelig godt bare "huske" og så skynde mig at skrive ned ved første lejlighed. Men det er faktisk et projekt, jeg vil sætte forrest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar