Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 15. september 2015

Jeg bruger for meget tid i sengen

Jeg tog mig en lur. Drømte, at min læge ringede til mig for at fortælle mig, at jeg led af en sygdom, som var dødelig. Det var ikke kræft, men noget i omegnen deraf. Jeg kan ikke huske navnet. Der var hele tiden så meget larm omkring mig, at jeg havde svært ved at høre det, selv i drømmen. Lægen kom hjem til mig for at forklare mig, hvad der skulle ske. Han sagde, at jeg skulle have fjernet mine tatoveringer, og at jeg ville få en masse grimme ar. Faktisk sad han og græd og forklarede mig, hvor grim jeg ville blive. Meget malende. Mens jeg havde gæster. Ja, "vi", for René var der jo også. Han er som regel med i mine drømme.

Men jeg kunne ikke få behandling nogen steder, så det skulle foregå sådan lidt "tys-tys", og jeg måtte lede efter kirurger ved at læse skiltene på væggene i gadeportene og sådan noget, Det var meget forstyrrende. Men så kom René hjem fra René. Han har været dernede hele dagen. 8 timer. Stakkels mand. Han er helt smadret. Vi var jo hos mine forældre i går. Der var vi dog kun fra 13:30-17:30.

Man skal IKKE kværne en hel pose med Haribo Eucalyptus og så tro man bare kan drikke iskoldt danskvand bagefter uden at få smerter i halsen. Hold da op!

Jeg har skrevet en e-mail til min svigermor i dag, hun bliver nemlig 66 år. Jeg har taget lidt pis på hende, og ønsket hende tillykke med de 666 år. Jeg har endda sat et billede af et flammende, omvendt pentagram ind. Hun har halsbetændelse, så jeg ville ikke ringe, og jeg synes egentlig også, at det her er sjovere. Hun har ikke svaret, men hun er som sagt syg, og så er det klart man ikke sidder foran computeren. Det gad jeg heller ikke selv.

Jeg har så meget lyst til at gå i seng igen. Jeg trænger til at sove, synes jeg, selvom jeg nok måske har sovet størstedelen af i dag. Det er bares om den seng kalder mit navn i dag. Som om den virkelig bare skriger efter mig. Jeg kan ikke tage en lur nu, det er for sent. Så skal jeg stå op klokken 23, og være oppe i ca. ½-1 time, så kan jeg nok godt sove i nat.

Måske skal jeg gøre det. Det tror jeg. Jeg går i seng.

GODNAT.

Igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar