Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 12. september 2015

Vidunder-mixtur?

Jeg har fået en opskrift på noget vidunder-mixtur af en art af min svigermor. Jeg har bestilt de varer, jeg skal bruge, de kommer i morgen formiddag, leveret mellem 9-10, med nemlig.com.

Det, jeg skal bruge, er:

2 liter vand
200g ingefær
2 økologiske citroner
2 spsk rørsukker

Det, jeg skal gøre, er at:

skrælle ingefæren, og skære den i skiver. Så skal jeg skære citronerne i skiver (de skal beholde skrællen på), Så skal det i en gryde med vandet og sukkeret og koges i 45 minutter, så skal det afkøles, sies og hældes på flasker. Og så skal jeg drikke 2cl af det hver dag. Sådan en ladning kan holde sig i ca. 1 måned. Det skulle være rigtig godt for blandt andet slidgigt. Det lider vi begge to af, min svigermor og jeg. Jeg har naturligvis skaffet artiklen frem, som hun har fundet i Søndagsavisen

Men det vil jeg så gøre i morgen, og jeg har bestilt nogle ½L sodavandsflasker. Ja, faktisk, så er det bare danskvand. Det drikker jeg jo alligevel, og de har gul kapsel, hvilket er godt! For så behøver jeg ikke at bekymre mig om at få det dårligt fordi farverne ikke matcher. Der er jo citron i den væske. Men en af de flasker tager jeg med til min farmor. Jeg snakkede med hende i går, og hun vil gerne have en. Cool. Vi "bytter" lidt, så får jeg hendes stegegryde, som hun i sin tid fik af sin svigerfar. Hehe.

Jeg har bare et gigantisk hoved lige nu. Det føles i hvert fald sådan, fordi hovedpinen er så slem. Det er sgu da også for dårligt at man får hovedpine af at gå i bad. Vandet må have haft en forkert temperatur. Det kan jeg jo så bare ikke bruge til noget nu, vel? Nu må jeg lide, fordi jeg ikke indstillede det ordentligt. Jonna kommer om 50 minutter, og jeg er for engang skyld foran. Jeg mangler måske at smøre lidt mad, og vores spisebord skal også lige ryddes op. Ellers er der bare klar. Det sker ikke så tit. Så. Nu har René fået mad, der er ryddet op, og der er stadig en halv time tilbage. How about that! Skal jeg bruge min tid på at lægge lidt makeup i dag, så? Nej. Jeg gider ikke i dag.

Glæder mig supermeget til Jonnas besøg. Vi er nået langt i "den gule bog", og det er altid mere spændende, når René er med - han har nogle virkelig interessante syn på religion og livet generelt! Det er altid en fornøjelse at snakke med ham, og det er som om det er lidt nemmere at komme i den religiøse stemning, når Jonna er her. Det er jo også derfor, hun er her, kan man sige.

Jeg sætter pris på, at jeg har en blæser lige nu, som kan blæse mit hår tørt. Jeg brugte tidligere på året penge på en hårtørrer, som jeg kun har brugt en enkelt gang, nemlig da jeg skulle anmelde den. Den er rigtig god, men den er dæl'me stor! Den er faktisk for stor til mig. Jeg kan ikke nå om til nakken, Det er så åndssvagt. Men så er jeg da fri for at spekulere over at finde en nem måde at opbevare den på :)

Men jeg vil dog sige - til blæserens forsvar - at den gør det meget godt, og at her er begyndt at blive koldt herinde, selvom den kun står på midterste trin. Jeg slukker den, når klokken rammer 14:20, så skal jeg alligevel til at finde bøger frem, sætte glas og vand frem og den slags. Jeg skal også lige have sat håret. Men det er jo bare lige en hestehale. Jeg må hellere se at komme i gang, for nu er den sgu 14:21. Men håret er sat. Jeg trækker bare tiden ud. Jeg må se at komme i gang. 3, 2, 1, GO!

2 kommentarer:

  1. Tak for opskriften :) Den lyder lækker, den drik vil jeg prøve :)

    SvarSlet
  2. Jeg har brygget den i dag - håber at den er noget værd :)

    SvarSlet