Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 4. maj 2010

30 år - netop i dag!

Jeg er i godt humør i dag. Det føles godt at fylde 30 år. Men det føles altid godt at have fødselsdag. Det kan jeg rigtig godt lide! Faktisk lige nu, 05:02, blev jeg født for 30 år siden... hehe.

Jeg skal nok have svigerforældrene på besøg i dag. Det bliver rigtig hyggeligt, og jeg har bagt! Jeg glæder mig ekstremt meget til at se dem. Det er længe siden sidst. Det må have været i marts... Ja, det tror jeg, at det var. Nej, det var den 4. april. Det er præcis 1 måned siden jeg sidst så dem. Det er da meget pudsigt. Eller ikke.

Jeg har opdaget, at der er hul i skridtet på mine grå jeans. Det betyder, at der nu er hul i både de sorte og grå, og at det er alle mine bukser, der hermed er gået i stykker. Det kan ikke sys, har kigget på det. Jeg må finde mig i det, indtil det nye tøj kommer! Hehe.. Glæder mig seriøst. Det er fordi jeg ikke har noget nu. For ellers siger det mig ikke rigtig noget.

Ej, jamen altså... Jeg ser jo supergodt ud i dag! Jeg har ikke engang makeup på, men alligevel ser jeg supergodt ud. Overvejer, om jeg mon overhovedet gider at putte noget på i dag? Hmm... Tænker. Det vil jeg gerne, for så bliver jeg endnu smukkere og kommer til at ligne en prinsesse! Yeah. Det er det, jeg vil. Eller; måske snarere en dronning... Det ved jeg ikke helt...

Jeg skal i hvert fald hygge mig supermeget i dag. Det skal man, når man har fødselsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar