Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 28. maj 2010

Musikken spiller og telefonen er død for strøm

Hvad kan jeg sige? Skrivelysten er måske nok lidt på tilbagetog, og jeg sidder tilbage med musikken som eneste ting, jeg sådan rigtig gider -men damn, jeg elsker musik, næsten endnu mere end før! Jeg har købt Thomas Holms "Middelklassehelt" - og den er faktisk rigtig fed! Jeg blev overrasket, faktisk... Havde kun hørt "Nitten", og den var da også cool nok, men jeg havde ikke forventet mig så meget af pladen. Men den er fed. Tak til Kim for at have rettet min opmærksomhed mod Thomas Holm!

Derudover er jeg gået amok i "I Gotta Feeling" med Black Eyed Peas. Jeg bryder min normalt ikke om det band, men den her sang... Wow... Intet mindre end fantastisk. Hjerneløs tekst, men hvor er den festlig, og hvor bliver man i godt humør af at lytte til den!

Jeg er igen vågnet 6:35, selvom jeg først gik i seng like... 02:30... Eller deromkring. Det er ikke så meget søvn, jeg får skrabet mig sammen... Hehe. Jeg var psykotisk i går... Jeg ved ikke hvor længe. Jeg ved ikke, om jeg er tilbøjelig til at give René ret, men jeg gjorde det for at gøre ham glad, fordi han insisterede på at jeg var psykotisk. Psh... Det er hans "løsning" på alt. "Hvad?! Kan du ikke lide tunsalat?! Du er helt klart psykotisk!"... Er der nogen, der har tænkt på, at jeg måske bare ikke kan lide tunsalat? Ej, okay, ovennævnte var selvfølgelig et opdigtet eksempel. Men overdrivelse fremmer forståelsen.

Hmm... Vores fastnet telefon har været løbet tør for strøm... Jeg opdagede det i går morges og satte den i opladeren... Men den sad ikke ordentligt, åbenbart, for der er ikke strøm på... Men nu har jeg tjekket at lortet lader. Håber ikke at folk har ringet forgæves. Apropos det der med at ringe forgæves: René har i dag brugt 14 dage på at få fat i sin sagsbehandler. Hun har aldrig tid og tager aldrig telefonen, og så ringer hun aldrig tilbage, uanset hvor mange gange René har ringet og lagt sit nummer! Krafthelvede for dårligt, altså!

Jeg håber at Anders vil køre René forbi SuperBrugsen på vejen hjem, for ellers skal jeg alene derned... Ved ikke helt lige om det er dagen i dag, jeg skal gå alene ned i SuperBrugsen. Men det må jeg jo snakke med René om, når han står op 9:30.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar