Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 11. maj 2010

Oh my God, there's a maniac in here!

"Too old to be shy, but I wonder what to say after I said Hi!"
D:A:D

Yeah. Det er som om mine dage mere og mere bliver brugt på at sove. Man kunne godt tro, at jeg sov konstant for at fortrænge ting, fordi jeg som oftest går i seng og sover selvom jeg ikke er træt. Men det er ikke derfor. Det er fordi jeg ELSKER at sove. Jeg elsker det simpelthen. Jeg ELSKER også at stå tidligt op. Lidt paradoksalt. Men jeg har altid sovet bedst om dagen. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg fungerer bare bedst om natten! Det er skønt at være vågen om natten, det er dér, jeg har al energien og får gjort rent og alt det dér. Dagene sover jeg væk. Haha... That's life. Men jeg ville nu gerne have et arbejde, selvom jeg er et sove-menneske. Jeg vil så meget, men jeg ved at på nuværende tidspunkt, vil intet af det blive til noget. Øv bøv. Men sådan er fakta.

Den fucker-store edderkop, der badede med mig i går (mandag) for derefter at gemme sig et eller andet sted på badeværelset, har i dag afsløret sit skjul: den boede i afløbet inde i badet. René har banket den op, hvorefter han slog den ihjel. Jeg er ikke glad for edderkopper, det er René heller ikke, og hvis vi bare sætter den ud, går der præcis til næste gang, vi åbner døren, så er den inde igen... Så de dør. Alle sammen. Makkeren, der hørte til den, nakkede René i køkkenet i lørdags. Så nu behøver jeg ikke at bekymre mig lige så meget. Selvom der utvivlsomt er flere herinde.

Og hey; jeg har fået mine vand- og varmeopgørelser, og jeg skal betale 89 kroner tilbage, men får 22 kroner igen! Kan vi være meget heldigere? Jeg var sikker på, at vi havde brugt for flere tusind kroner over det, vi betalt aconto. Så jeg var jo temmelig lykkelig, da jeg så de papirer. Det er så supernice!

Jeg har det egentlig meget godt for tiden. Af mærkelige årsager synes jeg, at jeg pletbløder lidt, men det kan godt være selvbedrag og blod fra et sår eller noget på den ene skamlæbe... Hvad ved jeg. Men jeg kan se lidt frisk blod på toiletpapiret hver gang jeg tørrer mig. Jeg fik taget en celleprøve i maj sidste år... Det skal man jo sådan set kun hver 3. år. Men hvis det bliver ved, må jeg jo gå til lægen og få taget en ny. Min mor har tidligere få et fjernet en cyste på æggestokken, og den blev opdaget ved pletblødninger. Jeg tror ikke, at det er noget galt, jeg har nok bare fået lavet et lille sår i skamlæben under et bad, fordi jeg har jo lange negle, og engang imellem flækker de, uden at jeg har lagt mærke til det, og de kan meget nemt have revet et lille sår. Ellers er det en bums eller noget... Jeg har bare ikke haft bumser dernede før, og jeg har ikke ondt, jeg er ikke øm. Nå. Men jeg venter lige et par uger, og er der stadig pletblødninger, må jeg jo gå til lægen.

Anyhow: jeg har været lækker i dag. Den nye makeup får mig til at blive supersmuk. Men jeg har nu ikke tænkt mig at gå rundt med fuld krigsmaling hver eneste dag; det er ikke derfor, det er købt. Det er til når jeg skal noget. Jeg gider ikke at ligne en sminkedukke hver dag. Jeg skal også have renset huden grundigt her til aften, for det er ufedt at makeuppen sidder på, når jeg skal i seng. Godt nok smitter den ikke af på sengetøjet, men det er rart at føle at man har et rent ansigt, når man går i seng. Jeg bruger Cliniques 3-trins program - det har seriøst gjort underværker for min hud! Det koster kassen, men det er fantastisk. Jeg er meget glad for, at min dengang veninde anbefalede mig det. Jeg er meget tilfreds!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar