Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 29. maj 2010

Oxygen's my kind of drug!

Sikke en dag! Genial, helt fra starten! Lige som i går! Åh! Mon det bliver meget bedre? Ja, det tror jeg nok, at det gør! For det bliver bedre og bedre for hver dag, der er ingen grænser, det kan ALTID blive bedre! Woohoo!

Mmm... Rugfler... Jeg laver Homer-lyde nu. Jeg kan ikke lave dem nu, for min liebling ligger og sover som en sten, og jeg vil ikke vække ham. Rugflerne ligger i fryseren, og der er temmelig meget larm ved at tage dem ud. Men jeg glæææder mig til at han står op, så jeg kan nyde dem!

Og åh, dog, sikke en perfekt oplevelse i går! Netop det, der skulle afslutte en genial dag: Perfekt sex! For 10. dag i træk! Jeg elsker det! Jeg er næsten blevet helt afhængig af det...! Mens jeg var depri, var det mere sådan pr. automatik, men nu - nu er det 100% nydelse igen! Yes sir!

Jeg hører bare alt det fede musik, jeg kan komme i tanke om, at jeg har, og I'm loooving it! Jeg gad næsten ikke at gå i seng i går, bare fordi det gjorde ondt på mig at lukke ned for den... Men! Jeg vidste at jeg kunne lytte videre i dag! Yeah baby!

Jeg elsker mit liv så meget, at jeg næsten bliver rundtosset...! Jeg er høj på livet! SKØNNO!

Jeg elsker mit liv - og den vidunderlig afkølede danskvand med lemon-limesmag, som jeg seriøs elsker! Jeg elsker René, musik, mine veninder (og en enkelt ven), jeg elsker verden, jeg elsker at trække vejret! Oxygen is my kind of drug! Jeg bliver bare så høj på livet! Det er skønt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar