Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 18. maj 2010

Kaos!

René har fået sin læges godkendelse til, at han ikke kan klare fitnesstræning. Hans træner har sagt, at hans sagsbehandler og læge har sagt at det er bedst for ham. Men det er jo løgn, for det er ikke det, lægen har sagt. Så de vil finde ud af sammen, hvad der skal gøres. René vil gerne søge pension, men kommer ingen vegne fordi han bliver smidt rundt i systemet. Han får ny sagsbehandler på et tidspunkt, for hende, han havde, stoppede fra i går, hun ringede til ham i onsdags og sagde at hun har fået nyt job og havde overgivet sagen til sin leder. Derfor vil enten lederen eller den nye sagsbehandler blive hans 5. sagsbehandler på 3 år. Det er bare ikke acceptabelt. Men hvad kan man gøre? Det nytter jo ikke noget at ringe og klage over dét. Men han ringer og klager over det dér fitnesstræning og vil kræve at hans sag bliver gennemgået og at han evt. kommer i arbejdsprøvning eller direkte på pension. Den speciallæge, der undersøgte hans ryg (en reumatolog) har skrevet i hans papirer at han "presses mod pension". René vil gerne bare have den her sag overstået, så han kan komme videre med hans liv. Det ligger i ruiner lige nu, fordi hans depression over uvidenheden omkring hele sagen ødelægger alt for ham. Der er jo tale om, at han kan blive ringet op i dag og bedt om at møde på en adresse i morgen, hvor han skal arbejde i 2-3 måneder (arbejdsprøvning). Uvisheden om, hvornår og hvad han kastes ud i, gør ham deprimeret.

Derudover har han mistet en ven igennem 15 over på grund af et computerspil. Han har selv valgt at han ikke vil snakke med Kim længere, eftersom Kim ikke vil tale med ham og René ikke er interesseret i at vente på at Kim bliver god igen, fordi han ikke burde have reageret sådan på grund af et computerspil. Det betyder, at både Kim, Majbrit og Mulle (reservemor) ryger i svinget. Nu har han i stedet fået kontakt til sin engelske spille-buddy igennem 10 år, og de har besluttet sig for at spille sammen igen. Det kunne jo ikke komme på et bedre tidspunkt. De har ingen kontakt haft i et års tid. Men nu er de i kontakt igen, fordi Lee skrev en e-mail til René; han havde fundet Renés adresse i gemmerne.

Jeg har haft 3 dårlige dage i træk, men jeg satser på, at alting nu er i orden igen! I hvert fald har der ikke været psykotiske træk i dag. Ikke endnu. Men jeg har så også kun været oppe i 1½ time. Jeg satser dog på, at der ikke kommer noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar