Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 19. maj 2010

Desire fuels the fire

Uh, for jeg smelter... Bliver til en pøl af blod, pis, snot, slim, bræk... Jeg må redde mig selv. For ingen andre kan. Jeg er alene. Komplet alene. Tænd ild til mig og se mig smelte - det er mere menneskeligt end at lade mig flyde rundt i overfladen, kæmpende for mit liv.

Jeg er i live, men er død... Jeg misunder de døde, og jeg har medlidenhed med de levende. Man skulle tro, at jeg efterhånden havde lært det... Efter alle de gange... Har jeg intet lært. Fortvivlelse. Måske er det bedst at være ligeglad? Ilten opsluger mig, gør mig levende, og jeg ønsker det ikke. Brænd mig med lidenskab; det vil gå hurtigere.

Jeg føler intet, og dog så meget. Frygter fremtiden, hader fortiden. Skal jeg gemme mig?Løbe væk og gemme mig? Nej. Den slags er for kujoner. Du forsøger at lede mig i fordærv, du forsøger at få mig til at gøre de ting, jeg ikke vil. Du er der altid, holder øje. Viser dit frygtindgydende ansigt, når jeg ser mig i spejlet: øjne så sorte som kul, hud så grøn og brun som mug og råd, mund så skræmmende med den sorte tunge og de lange tænder. Du gør mig bange. Men du er der, hver gang jeg ser mig i spejlet. Du er altid efter mig.

Hvad repræsenterer du? Hvad er det, du symboliserer? Jeg hader dig. Ingen vil bryde mit fald. Alene med dig, og kold er sandheden: Du er mig. Du er mig - på indersiden.

BRÆND DÆMONEN! Intet andet at gøre. "Burn baby burn".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar