Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 11. februar 2014

2 og 4// 4 og 2

Pyh... Så er dagen kommet. Den store dag. Dagen hvor de snupper stingene og jeg (højst sandsynligt) skal smide støvlen. Jeg skal også have snuppet et par billeder for at se om knoglen heler, og jeg skal have taget blodprøver. Dette skulle have fundet sted sidste tirsdag, men der havde jeg kramper. Det har jeg faktisk også nu? Bare i langt mindre skala. Disse skal nok nå at forsvinde. Nu har jeg fået taget min medicin, så går alt i orden igen :)

Det her, det er nok det sygeste shit: det skum, jeg har brugt til min hovedbund i 4 måneder, skulle jeg faktisk kun have brugt i 2-3 uger! Faktisk må man slet ikke bruge det i så lang tid, ud fra, hvad jeg har forstået fra indlægssedlen (Bettamousse). Jeg har ringet til hudlægen i dag, men der er lukket i dag, når jeg har mulighed for at ringe. Ellers skal jeg ringe fra hospitalet. Det kan jeg selvfølgelig godt. Og ellers har de åben i morgen mellem 8-10.

Jeg er meget spændt. Nervøs. Men jeg klarer det. Det skal jeg jo, ikke? Haha (hysterisk latter) Jeg er så bange for de sting... Når huden nærmest er vokset ind over. Alle bliver ved med at sige til mig, at "det nok kommer til at nive lidt" og det var jo netop det, det gjorde første gang - nu er der hud henover... Oh the pain! Jeg ville sådan ønske, at de lige kunne smøre et eller andet på, så jeg ikke kunne mærke det. Det bliver også spændende med røntgenbillederne. Blodprøverne får jeg jo nok først svar på i morgen, når det er så sent på dagen.

Jeg glæder mig til alt det, jeg skal i dag, er overstået!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar