Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 24. februar 2014

Det med at ynke sig selv...

Aahh... Roxette. Fandeme længe siden, jeg har lyttet til dem! Jeg har samlet en håndfuld sange, som jeg lytter til, og det er bare totalt back in the good ol' days.

Jeg har, siden i torsdags, udviklet en eller anden form for nervøsitet for, at her udbryder brand. Derfor er jeg begyndt at sove med mine nøgler i den ene lomme, og en mini LED lommelygte i den anden.

I dag skal jeg intet. Nothing. Det føles rart. Næsten som en weekend :) Jeg har endnu ikke fået en indkaldelse til Medicinsk afdeling på Køge sygehus, hvor jeg faktisk skal have undersøgt mine forhøjede levertal. Er det mig, eller er det ikke sådan lidt trættende? Hm.

Jeg har fået vand i venstre fod - big time. Altså, vi snakker at det gør ondt når jeg går, selvom jeg ikke har sko på! Det er altså værre end det var til at starte med. Fuck mand, hvor er Renés selvynk ved at gå mig på nerverne. Hans nye yndlingssætning er "Jeg ved ikke om du ved det, men jeg har altså ondt" Denne samtale har lige fundet sted:

"Klokken er 8, du skal ringe til X" (ejendomsmester)
"Det kan jeg ikke nu, jeg har simpelthen så ondt"
"Det er helt okay, det er bare fordi du har snakket om at du har glemt det i en hel uge"
"Jeg ved ikke om det er gået op for dig, men jeg har altså ondt!"

Jeg er pænt irriteret. Jeg VED sgu godt, at han har ondt. Han har ondt hver eneste skide dag, altså, jeg bor sammen med ham, jeg kan SE at han har ondt. Hvorfor skal han nedværdige mig på den måde? Tror han at jeg er latterlig? Psh. I dag får han fingeren - He. Is. On. His. Own.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar