Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 17. februar 2014

Ønskeliste!

Jeg har været på shopping hos Creativ Company (www.cchobby.dk) og jeg har bestemt hvad jeg skal bruge af ting til min scrapbog. Jeg har desværre ingen penge. Så jeg må pænt vente til marts måned. Men jeg har købt ind for 265 kroner i det hele, og så kommer der fragt oven i, samt nogle ting til René, så det løber op på 478,75 kroner. Men det er egentlig også fint. Jeg skal have 3 forskellige Vivi Gade Designpairer, som jeg har valgt, nogle stickers og nogle forskellige kuglepenne i flere farver - og selvfølgelig selve scrapbogen :) Jeg skal også have noget at sætte billeder og den slags fast med - men jeg har vist allerede en ret god idé - og ellers har René en masse materiale, og selvklæbende tape er i hvert fald et hit! Så bliver prisen bare banket lidt op. Men nu må vi se! Jeg har ikke sat noget i "ønskekurven" eller hvad pokker det hedder, men jeg har skrevet varenumrene ned, så de er lynhurtige at finde.

Der er en del ting, faktisk. jeg har i alt 10 varenumre på sedlen som det ser ud nu. Men det bliver skægt at komme i gang med. Haha.

Puh... Klokken er lige akkurat lidt i 22, og jeg er sgu blevet sulten! Oh shit, for vi har INTET i huset, jeg kan spise. René kom ikke ned at handle i dag, fordi han havde sindssygt travlt med andre ting. Jeg har 2 muligheder: lav varm mad eller spis intet.

Well... Jeg fik vasket mit hår. Jeg kom ikke i bad, fordi jeg fik nyt plaster på i morges. Så skulle jeg gå i bad... Hmm... Onsdag. Men det er i morgen jeg skal noget, så jeg har ikke tid til at vente. Så den står på etagevask i dag. MOR kommer ved 9-tiden i morges. Jeg er ikke spændt på at se hende, hun har været ved at dø 3 gange pga en hofteoperation, hun har tabt 60kg og har mistet meget af sit hår. Jeg er lidt skræmt alene ved tanken... Jeg ved ikke, om jeg vil se hende, eller bare huske, hvordan hun så ud. Men... Jeg har selv sagt god for, at hun kan komme i morgen. René skal i øvrig til tandlægen på onsdag. Han har et hul, han skal have lavet. Det skal man jo også engang imellem. René skal i hvert fald - den medicin, han tager, er dårlig for hans tænder. Sur røv, for han har altid haft gode og sunde tænder. NO MORE! Jeg har ondt af ham. Det må være svært at indstille sig til i en alder af 37 år.

Hey, og hvornår mon jeg kan få en akut tid på hospitalet? Det skal jeg jo helst have...Tror næppe de udskriver penicillin uden at have kigget på såret først. Som jeg har nævnt i en anden blog, er der vist ved at gå infektion i min operationssår. Jeg ringer til dem i morgen tidlig :)

Tror at det er alt her på falderebet. Det bliver rart at komme i seng, selvom jeg faktisk ikke er træt. Jeg trænger til at ligge ned og slappe af, og som alle ved, betyder det, at jeg falder i søvn. That's life.

Hav en god nat, alle sammen, og nyd jeres tirsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar