Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 10. februar 2014

Nul hår

Jeg vil have et nyt ur. Jeg ser helst, at det er et ur med digitaltal, da jeg er vant til den slags. Og heldigvis, da, har jeg fundet MIT ur. Det ser således ud:
Det er anderledes - det kan jeg lide. Jeg støtter, når jeg køber det (for det gør jeg nok) økonomisk til 8 behandlinger af børn med AIDS. Grunden til, at jeg ved det, ses f.eks. i nederste højre hjørne på displayet. 1 face. De har en hjemmeside, hvorfra de sælger ure, der støtter forskellige ting, alt efter hvilken farve, man vælger. Jeg vælger rød. Jeg vil have det røde ur, fordi det er pissefedt. Det er megapænt. Jeg har ikke et specielt forhold til AIDS eller nogen af de andre grupper. Men det kan være at I har.  1facewatch.com

Og jeg var i bad i går, og jeg vaskede mit hår så grundigt, at jeg kunne forestille mig, at hovedbunden nærmest måtte føle sig voldtaget med en rive. Det dejlige var, at da jeg var færdig med at bade, og jeg kom ud af badet, havde jeg stort set ikke tabt noget hår! Endelig går det i den rigtige retning! Jeg er meget begejstret. Også fordi det går så let med pillerne! Jeg har intet problem med dem i øjeblikket. Ingen af dem. Jeg ville ikke sige, at jeg spiser dem som slik - det er i overkanten. Men jeg kan tage dem uden at få opkastningsfornemmelser. Det er en vældig god ting. Før sad jeg og græd fordi jeg skulle tage pillerne, men det er ikke sådan længere. Ikke pt., i hvert fald. Og det er jeg ekstremt glad for!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar