Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 7. februar 2014

Respekt!

Jeg drømte for nogle måneder siden, at min svigerfar havde sagt til René, at han syntes at jeg lignede en luder, fordi jeg havde for meget makeup på. Af uvisse årsager sidder det fast, og jeg kan ikke lade være med at tage det, som om han har sagt det i virkeligheden, selvom René siger, at han ikke har. Jeg er faktisk ikke engang sikker på, at det er en drøm.

Jeg har stor respekt for min svigerfar. Så da han i går sagde at min mad var perfekt, var jeg en lykkelig kvinde. Jeg ved ikke, hvorfor hans anerkendelse er så vigtig for mig. Men det er den. Det betyder meget for mig, at han kan lide mig. Jeg laver ikke om på mig selv, altså, men jeg gør ting som f.eks. at invitere dem på frokost og håbe, at det er noget, han sætter pris på, for jeg er jo glad, bare det, de gider at komme.

I onsdags snakkede jeg i telefon med min farmor i 1 time og 40 minutter. Om ingenting. Vi sad bare og snakkede. Haha. I dag ringer jeg også til hende. Jeg plejer at kalde hende et eller andet. "Gamle sørøver", "Gøgler" eller noget andet. Lige i øjeblikket siger jeg bare "Det er fandeme altid dig, der tager telefonen, når jeg ringer på det her nummer" - hun har boet alene i 10 år. Men i dag vil jeg tage fusen på hende. René kalder mig altid "Conny" når jeg gør noget mindre klogt. "Flot, Conny". Så i dag ringer jeg til hende og siger "Det er Conny Poulsen fra Borgerservice på Rødovre kommune" - Haha. Det bliver simpelthen så skideskægt. Men jeg bliver selvfølgelig nødt til at vente en times tid. For om 5-20 minutter kommer ham assistenten og støvsuger og vasker mit gulv. Og René har lige lagt sig til at sove. Flot Conny. Haha.

I dag har lavet en masse små "hængesedler" (små stykker karton med en snor i, så de kan hænge) med en besked på. "Din venstre brystvorte er sexet" er f.eks. en af dem. Altså komplimenter om komplet åndssvage ting. "Dine knæhaser er virkelig lækre" og "Din højre lillefingernegl er pæn" er noget af det, der har fundet vej til mine sedler.

Nøj, hvor skal jeg tisse! Jeg kan ikke gå derud før ham der er kommet, medmindre René står op...! Kæft, mand, hvor irriterende! Nej, jeg bliver nødt til det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar