Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 7. februar 2014

Bogmærker!

Hæhæ. Jeg har snydt med posten. Jeg har tegnet et frimærke på et brev og smidt det i postkassen. I brevet ligger der 5 kort i A5 størrelse, som jeg selv har klippet ud, og har skrevet på. Jeg har skrevet 5 ting, René gør ved mig. Som f.eks. at han får mig til at føle mig som verdens smukkeste kvinde, og at han er den eneste grund til, at jeg står op om morgenen. Og den postkasse, jeg har smidt det i, er vores egen.

Her til aften har jeg lavet bogmærker. Til mig selv, altså, og til René, hvis han skulle få trang til at læse :) Jeg har lavet i alt 9 bogmærker. Jeg har forfattet en tekst til hver af dem. Det har været lidt svært at finde på 9 ting, men jeg har skrevet dette:

1: "Læsning er vejen til visdom - og som Kim Larsen engang sang: Wisdom is sexy"
2: "Hvordan kan det være, at du har valgt netop denne bog? Er emnet af særlig interesse for dig? Det er altid nemmere og hyggeligere at læse, når det er noget, men interesserer sig for :)"
3: "LÆS! - Du kan kun blive klogere!"
4: "Findes der mon en dejligere duft end den man oplever når man bladrer i en bog?"
5: "At lære om nye ting, om personer, religioner, elektronik, pilefletningsteknik, skønlitteratur og videre i den dur - det er da fantastisk!"
6: "Sig mig... Hvor længe har du været i gang med denne bog? DU ER DOVEN!  - Men den skal nok blive læst. Med tiden ;)"
7: "HUSK AT PASSE PÅ BOGEN! - Den skal holde i mange år endnu"
8: "Oplev bøgernes magiske verden ... eller noget. Ej. Seriøst. Det er altid spændende  at læse. De burde det i hvert fald være!"
9: "Tænk dig om. Gider du egentlig at læse denne bog? Ja? Godt valg. At læse er indgangen til en verden af både glæde og sorg. Det er også perfekt, når når man bare gerne vil slappe af - eller lære noget"

Jeg ved ikke, om jeg laver flere i morgen, men egentlig synes jeg, at 9 er fint nok. Jeg tror ikke, at jeg får brug for 9 på én gang, men jeg kan sgu aldrig vide. Jeg må nok hellere lave nogle flere igen i morgen :)

Om lidt skal jeg i seng. Jeg skal jo op. Jeg har taget en lur i dag. Jeg vågnede klokken... 18, eller sådan noget. Klokken 17- noget. Jeg stod op morges, at klokken var 05:36, og jeg sad og gloede frem til klokken 8:00, da jeg kastede mig ud i oksestegen. Jeg har haft Renés forældre på frokost i dag, og vi skulle have oksesteg. Det havde jeg lovet dem. Det fandt maden god - det var yderst tilfredsstillende for mig.

Og hermed - off to bed. Sov godt, jer alle!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar